super marketlerin kimisine ceza gelmiþ gene.
super marketlerin kimisine ceza gelmiþ gene.
Tuncer bey i ben de takip ederim. Ama þu an ekonomi yönetimi dengeyi kaybetmiþ durumda. Bu gece tv ye çýkýp nas var faizi sýfýrlayacaðým dese ne olacak? Kontrol dýþý zamanlarda kontrollü yöntemler ile yatýrým yapýlmamalý
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir- iki yil sonra kurun 2 ya da 3 kati olacagini bilen hicbir yabanci yatirimci da gelmez ne dogrudan ne dolayli. Olan firsat bu firsat diyip kacar. Ýthalatci stok cekmek ister doviz talep eder. Ara mal/ ham madde ithalati patlar. Hane halkinin alacagi ithal urun talebi one cekilir patlar.
Almanci aglar, Turist Turkiye sok pahali yeah der.Ne olacak bunlar olur.
Bunlari karsilayacak doviz varsa kasada olur.
Ben 7 yi falan gectim. Dolar topigine de yazdim. 8 e 9 a indilrelim 1 yil tutalim kuru orada bakalim ne olacak. Denemesi bedava.
Þuanda bakacaðýnýz tekþey PERÞEMBE merkezin yayýnladýðý bilgiler.
16-17-18 graf atanlar 24-25-26 savunuyordu, orada katalizör Katar hikayesi idi,
Þimdi ayný algý Teknikçi grafþörler kendi tarafýndan , temelci bademcukler TV tarafýnda algý ile manzara resimleri çiziyorlar
Ben perþembe verilerini ilk etap görmekten yanayým çözülme kimden yana , benjaminin gözündeki IÞIÐA bakýcam
kolay gelsin
Evet dolarýn 1 yýl önceki deðeri artý üstüne enflasyon ekleyip, ülkemizin de yüksek risk primini ve durumunu ekleyip sonucu 7 TL bulana güler geçerim. Dolar 11 liraya düþtü fiyatlara ilave zam yapýlýyor hala.
Nasýl dolar 25 lira olacaklara hadi ya dediysek 7 lira olacak diyene de aynýsýný deriz.
Sanýrým takipçi reytingi açýsýndan biri 25 diyor biri 7. Uç fikirler ile insan çekmeye çalýþýyorlar.
10.5-11 arasý yýlý kapatýp, ocak baþýndan itibaren de 13 leri yoklayacaðýný nacizane düþünüyorum
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Habertürk tartýþma programýna geçeyim derken kanal numarasýný bilmeyince geri geri gelirken akittv de bir haber gördüm ÝBB de çalýþan terörist haberi. RTE de dile getirdi. Birde millet ittifaki cb adayý belirlemedi dedi. Eðer seçim varsa aksi bir sonuç çýktý. RTE seçimi iptal ettirecek maddi bir hata planý olmadan mi seçime gidecek. Ýlk turda bile olsa bunlar pýlýný pýrtýsini toplamak için zaman ister.
Yabancý turistlerin tatil tur paketini satýn aldýðý dönem bahar gibi en geç. Düþük kur istemez sanýrým. Malum herþeyi yazýn bolluðunda kapatacaðýz.
Yer Ýmleri