21 senedir olanları takip ediyorum,bundan öncede 25 senesini,bu zaman zarfında hep başladığım yerde sayıyorum bu salak,aptal milletin yüzünden,kolay değil çepni olmak,ailemin ata soyu hep cephelerde öldü vatan için,giresunda osman ağa önderliğinde kurtuluş savaşı için 5000 kişilik gönüllü alay çıkarttık 2 adet alay-42-47 alayı,bu dünyada ilktir,savaş sonunda 5000 kişiden geriye 350 kişi anca gelmiştir,ama bu şehitlerimizin kıymetini hem şehrim,hemde ülkem bilememiştir,yani nankördür,üstelik iktidar dalgasını geçerek ülkemin ırzına geçmiştir,valla çok kinliyim,70 yaşına dayandım hala kinim sönmedi dahada alevlendi,oysa sakin insandım beni bu hala ülke yönetimleri getirdi,3 dan uzakdoğu sporcusuyum önceki mesleğim gereği,o spor değil hobi olarak zayıfları korumak içindi,onun haricinde 3 sporcu lisansım vardır,bende sadece vertigo vardır 12 senedir,onun haricinde birşeyim yoktur,eğerki ülke karışırsa mecbur müdahaleye baş vuracağım,ferhat özsert danimarkada 40 kişiyi komaya sokmuştu benim tanıdığım sayılırdı vedat tandoğan,ismet ırazlan,çok iyi karatecilerdi stillerinde,bu spor kişilere karşı şiddet için değil koruma içindir,adı üstünde savunma sporudur,yani vertigolu olduğum halde bu halimlen en aşağı 10 kişiyi alt edebilirim,zaten zamanında yapmadığım bir durum değildi genç ve orta yaşlarda,üstelik çok iyi silah kullanırım her türlüsünü,keskin nişancıyım,ordudayken komutanları şaşırtmışımdır,yani diyeceğim durum tehlikeli noktalara doğru gidiyor,benim gibi duyarlı olanlar dikkatli olsun ve tetikte olsun,olmadı benim gibi duyarlı olanlar açısından zor anlarda ülkemizi kötülerden korumak için kanımızın son damlasına kadar savunacağım,savunacağız,iyiliklen olmazsa kötülük azarsa mecbur devreye girilecektir,öyle ülkemiz için dünya kadar bağış yapılsın birileri gelsin üstüne çöksün yok öyle şey

Yer İmleri