Sayfa 534/651 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Ben geçen yazdım bu flap beyaz gibi hisselerin aşırı yükselmesi için para gerekiyordu bunun içinde borsada olan 3 5 hisseyi borsa dışına itmeleri gerekiyordu şimdi yapmaya başladılar daha arkası gelecek sırada bimeks olabilir sonra bir başka hisse bu böyle gider ellerinde para yok borsada bir hisseyi yok edip diğer hisseye aktarılıyor bakiyeler yani sizin para lar flap beyaz a gitti

bugün esem ve transtürk ü borsadan şutlamışlar sıra buna geliyor gibi

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

2. şu forumlarda algının her türlüsünü gördük. at izi it izi meselesi... olumlu ya da olumsuz her türlü yorumlarımız bize kalsın. elimizde resmî bir bilgi olmadan yok duyumdu yok öngörüydü kimsenin vebaline girmeyelim. ytd yazmakla aklanmış mı oluyoruz? kul hakkı denen bir gerçek var. kimseler de buralarda ya da kuşta yazanlara göre al sat yapmasın lütfen. 15 dakika gecikmeli ya da anlık eşleşmeleri, günlük al sat dağılımlarını, virmanları, kap haberlerini, ticaret sicil gazetesini takip edin ve karar verin.

3. http://www.milliyet.com.tr/kap-a-bil...onomi-2650124/ bu linki okuyun sonra konuşun bence

4. Bizi bitiren domatesin telefi olmistir...

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    http://www.milliyet.com.tr/kap-a-bil...onomi-2650124/ bu linki okuyun sonra konuşun bence
    okudum üstad , açıkça yazmışlar kottan atıldığını yalnız okuyun sonra konuşun kısmını anlamadım , okuduktan sonra ne konuşalım ))))

6. diğerleri bilançoda sonra mı kottan atıldı?

7. Trnsk ve esems öz sermaye kaybı yıllardır vardı kot dışı yeni oldu bmeks faaliyeti olan ve sermaye kaybına yeni düşen firma 3/2 kaybolursa kot dışı olabilir

8. Dün satılan 800 küsür bin lotu ky almadı herhalde

Sayfa 534/651 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •