Covid testi negatife dönen ABD başkanı Biden’in bugün yapılan test sonucunun yeniden pozitif çıktığı açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
burnundan kıl aldırmayan, sözde en zengin İNGİLİZLER neden bir TÜRK'ü başbakan seçti ?
BATIK olduğunu söylemiştim.
BATIK oldukları için, bir SAVAŞ olsa bizi kim KORUR dediler ?
en çetini, en GUVVATLISI kim ?
BİZ
BOZGURTLAR... yani
geldiler bize, ''bizi koruyun'' dediler.
bizde :
KORURUZ EMME
BAŞBAKANLIĞI verirsen dedik.
kabul ettiler.
ama
AMERİKA-RUSYA savaşa tutuşunca AMERİKA' nın tarafını tuttular.
bizde
''al gardaş, sen madem AMERİKA'dan yanasın... çektim askerimi, buyur kendine BAŞBAKAN bul...
di
dik.
nokta
La bi an kuzu dedim
bir halt olacağı yok.
İngilizler bizim Osmanlı gibi, en kaliteli devşirmeyi Sadrazam yapıyor, en küçük yamuktaysa kellesini kesip atıyor halkın önüne ahanda suçluyu bulduk tepikleyin kellesini diye...
Ya napacaklardı, bin yıllık İngiliz aristokrasisini, 300 yıllık burjuvazisini mi suçlu çıkaracaklardı...
Özel Okul gibi düşünün...bir tane müdür var kaliteli yönetim tecrübesi olan uyumlu, öğretmenler içerisinden seçilmiş, bir de Okul Aile Birliği Başkanı var seçimle geliyor, o seneyi o yürütüyor müdürle koordineli. Herkes sanıyor ki okulun sahibi Okul Aile Birliği Başkanı, diğer tarafsa diyor ki olur mu Müdür okulun sahibi, okulun sahibi/-leri son 300 yıldır aynı kabile, arka planda, bi kurcalıyorsun adamlar aslında herşeyin 'neredeyse' sahibi...
Müdür=devlet, Okul Aile Birliği Başkanı=Başkan/Başbakan, Kraliyet Ailesi=Onursal Üyeler ve Başkanlar....okulun sahibi?
RTE'nin diloması yine gündemde,önceleride belirtmistim,seçim kaybedildiinde herey ortaya çıkacak,ilk yargılama bundan olacak
https://www.youtube.com/watch?v=avtm8nupz1o
Yer İmleri