Covid testi negatife dönen ABD baþkaný Biden’in bugün yapýlan test sonucunun yeniden pozitif çýktýðý açýklandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
burnundan kýl aldýrmayan, sözde en zengin ÝNGÝLÝZLER neden bir TÜRK'ü baþbakan seçti ?
BATIK olduðunu söylemiþtim.
BATIK olduklarý için, bir SAVAÞ olsa bizi kim KORUR dediler ?
en çetini, en GUVVATLISI kim ?
BÝZ
BOZGURTLAR... yani
geldiler bize, ''bizi koruyun'' dediler.
bizde :
KORURUZ EMME
BAÞBAKANLIÐI verirsen dedik.
kabul ettiler.
ama
AMERÝKA-RUSYA savaþa tutuþunca AMERÝKA' nýn tarafýný tuttular.
bizde
''al gardaþ, sen madem AMERÝKA'dan yanasýn... çektim askerimi, buyur kendine BAÞBAKAN bul...
di
dik.
nokta
La bi an kuzu dedim
bir halt olacaðý yok.
Ýngilizler bizim Osmanlý gibi, en kaliteli devþirmeyi Sadrazam yapýyor, en küçük yamuktaysa kellesini kesip atýyor halkýn önüne ahanda suçluyu bulduk tepikleyin kellesini diye...
Ya napacaklardý, bin yýllýk Ýngiliz aristokrasisini, 300 yýllýk burjuvazisini mi suçlu çýkaracaklardý...
Özel Okul gibi düþünün...bir tane müdür var kaliteli yönetim tecrübesi olan uyumlu, öðretmenler içerisinden seçilmiþ, bir de Okul Aile Birliði Baþkaný var seçimle geliyor, o seneyi o yürütüyor müdürle koordineli. Herkes sanýyor ki okulun sahibi Okul Aile Birliði Baþkaný, diðer tarafsa diyor ki olur mu Müdür okulun sahibi, okulun sahibi/-leri son 300 yýldýr ayný kabile, arka planda, bi kurcalýyorsun adamlar aslýnda herþeyin 'neredeyse' sahibi...
Müdür=devlet, Okul Aile Birliði Baþkaný=Baþkan/Baþbakan, Kraliyet Ailesi=Onursal Üyeler ve Baþkanlar....okulun sahibi?
RTE'nin dilomasý yine gündemde,önceleride belirtmistim,seçim kaybedildiinde herey ortaya çýkacak,ilk yargýlama bundan olacak
https://www.youtube.com/watch?v=avtm8nupz1o
Yer Ýmleri