Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Siz yine kavga edersiniz, bak demedi demeyin sonra
    Özetle teknik olarak durum şu,
    Bir enstrümanın grafikisini açar önüne koyarsın, veriler haliyle daha önce yaşanmış cizgileri gösterir, geleceği göstermez ve
    Ressam burda ne demek istemiş? sorusunun cevabını her ressam kendi hayal dünyasıyla resmetmeye başlar.
    teknik diye bişii yok
    İyi ressam var.
    Önce oku
    Sonra cizgi çekmeyi öğren
    okumadan çizgi çekemezsiniz ve asla kazanamazsınız.
    Bu kafa ile hep LİMON satacaksın
    bu saatten sonra görme ihtimalin yok .
    gözünüze graflar sokuyorum yine anlamıyorsunuz , YONCA ile ilgili geçen hafta ne demişiz git bak sonrada son fiyatına bak gerçi bu saatten sonra herkes istediğine inansın GÜNEYSU buralardaysan üyelere yeni düzenekler koyun , mesala benim yorumlarımı okumasını istemediğim kişilerin görmesini engelleme gibi , varmı öyle bir numara
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bir kez daha tebrikler. Alt banda doğru yaklaştı.

Buradan dönüş mü beklersiniz, yoksa aşağı devam mı?
    teknik yok diyenlerin içinden geçiyor
    orayı savunamazlarsa 2570 orayı takip edin.
    FORMASYON AVCISI 53

3. Japonya Türk modeline geçmiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Sindoma abi ben teknik oyuncuyum bu pala fışkırttırır diyorum fışkırttırıyo, bu pala kallavi kırnızıyı yakar diyorum yakıyo, paraları katlıya katlıya koyacak yer bulamaz olduk
    Hamdım Piştim Yandım

5. Aşağıda Kerim Rota'nın analizi var, TCMB kararları ile faizlerde artış olabilir demiş.

https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...siniz-g-31711/
    ...

Tabloda gördüğünüz gibi her ne kadar Hazine tarafından ihraç edilen tahvillerin miktarı 348 Milyar TL olsa da, bankalar açısından bu tahvillerin bugünkü değeri 1,1 Trilyon TL’ye ulaşmış durumda. Zaten bankaların karlılıklarını bir yılda sekiz katına çıkaran da bu tahvillerden enflasyonun patlaması ile elde ettikleri, ancak çoğunu henüz tahsil etmedikleri devasa birikmiş faizler.

Hazinenin borç stoğunda sadece 348 Milyar görünen bu tahvillerin birikmiş enflasyon farkı olan 750 Milyar TL’yi ileride ödeyecek olansa sizler, çocuklarınız ve torunlarınız olacak. Bu korkunç mirası anlatan ve Perspektif online’da yayınlanan “Fare deliğe sığmamış, bir de kuyruğuna kabak bağlamış” yazıma bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

100 Liralik Hazine tahviline TCMB artık 70 lira borç verir

TCMB tarafından bu tahvilleri için teminat iskontosunun %30’a çıkarılmasının bankalara etkisi ise büyük bir likidite sıkışması olacak. Bankalar ellerindeki 1,1 Trilyon değerindeki tahviller için daha 2 hafta önce TCMB’den neredeyse aynı tutarda %14 faiz ile borçlanma yapma imkanına sahiptiler. Oysa bugün bu tahvillerin 330 Milyar TL’ye yakın kısmı için bu imkan ortadan kalktı.

Bu likidite açığını kapatabilecekleri artık iki kanal var. İlki bilançolarındaki Türk Lirası mevduat miktarını arttırmak. Bunun için de diğer bankalardan çekmeleri gereken mevduata çok daha yüksek faiz ödemeleri lazım. İkincisi ise kredi miktarlarını azaltarak Türk Lirası likiditelerini arttırmak. Bunun için de kredi faizlerini yükseltmeleri gerekecek. Her iki durumda da bankaların bu hafta içinde TL faizlerini yükselttiğini göreceğiz. Şu an maksimum %21 civarı ödedikleri TL mevduat faizlerinin %25’e kadar yükselmesi olası.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de 2620 kanal alt bandına salınım bekliyorum.
    bugun yarın

sabah belirttiğimiz bantlarda pıst 100 o bölhe altında saatlik barlarda 2600-2570 bozkurt ta kadar gider , aşağıda kalede memed var global bozulursa o bölgeleri konuşuruz.Dediğim gibi grafın içindesiniz artık sizi dahil ettim çizgilere
    FORMASYON AVCISI 53

şortumu kapadım..ama canım çok sıkkın...pala her ortamda dövüyor beni..en iyisi memed abiyi dinlemek....

8. HEKTS devre kesti.

THYAO'yu sürdüler sahaya..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 536/1000 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •