Sayfa 536/537 İlkİlk ... 36436486526534535536537 SonSon
Arama sonucu : 4294 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 14 altında biraz daha el atarım, öbür hisselerden kazanıp çökene çökeceğim, para kaybetmek için ideal.

Yukarıdaki Vakıf yatırım analizi ağustos 2024 tarihliymiş, sabah forekste en başta vardı sonra yok oldu, kaldırılması için yönetime bildirdim, başka nasıl silinir bilmiyorum.
    Son düzenleme : bawer; 15-08-2025 saat: 12:24.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    teknik olarak iyi...ben firmayı sevmiyorum...
    sevmeme nedeniniz patron mu yoksa şirketin faaliyetleri ile ilgili sorun oldugunu mu düşüyorsunuz? yoksa başka bir sey mi?

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilanço sonrası 1 lira aşağı geldi hisse, zarar açıklayan şirketler bu kadar düşmedi, şirkete ve yönetime güven kalmamış anlaşılan.
    Aydın'daki JES ne durumda, en azından olumlu veya olumsuz bir son durumu açıklayın.
    sn bawer boşuna hep kendini üzüyor sitrese sokuyorsun borsada şirket sahiplerinin hiç birine güven olmaz yurt dışında aracı bir şirket kurar yurt dışındaki şirkete isim hakkı için yüksek ödeme yaptığını söyleyerek parayı yurt dışına çıkarır ham maddeyi de ucuzundan yurt dışı aracı şirket satın alsın yüksek fiyata türkiyedeki firmaya satsın oluşan karı parayı şirkete değil patron kendi cebine indirsin hepsi kendi hisseleri ile fonlar üzerinden alıp satarlar yatırımcıyı düşünmez kendi cebini düşünür daha zengin olmak için kocaer 15 mayıs 2023 de 4 18 den 26 şubat 2024 senesine 10 ayda 23 47 gitmiş tam 5. 6 misli yükselmiş 4 tl çok ucuz 23 47 çok pahalı hisse için 30 haziran 2022 de 3 00 tl den halka arz olmuş geçen sene 6 aylık hasılat 10 683 milyar busene 6 aylık 10 515 milyar şirket geçen seneye göre % 19 7 tonaj bakımından artığını söylüyor ya hasılat yanlış yada tonaj yanlış geçen sene fiyatlar daha ucuzdu bu seneye göre bu sene hasılat artmıyor düşüyor ama tonaj artıyor çok çelişkili .
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    sn bawer boşuna hep kendini üzüyor sitrese sokuyorsun borsada şirket sahiplerinin hiç birine güven olmaz yurt dışında aracı bir şirket kurar yurt dışındaki şirkete isim hakkı için yüksek ödeme yaptığını söyleyerek parayı yurt dışına çıkarır ham maddeyi de ucuzundan yurt dışı aracı şirket satın alsın yüksek fiyata türkiyedeki firmaya satsın oluşan karı parayı şirkete değil patron kendi cebine indirsin hepsi kendi hisseleri ile fonlar üzerinden alıp satarlar yatırımcıyı düşünmez kendi cebini düşünür daha zengin olmak için kocaer 15 mayıs 2023 de 4 18 den 26 şubat 2024 senesine 10 ayda 23 47 gitmiş tam 5. 6 misli yükselmiş 4 tl çok ucuz 23 47 çok pahalı hisse için 30 haziran 2022 de 3 00 tl den halka arz olmuş geçen sene 6 aylık hasılat 10 683 milyar busene 6 aylık 10 515 milyar şirket geçen seneye göre % 19 7 tonaj bakımından artığını söylüyor ya hasılat yanlış yada tonaj yanlış geçen sene fiyatlar daha ucuzdu bu seneye göre bu sene hasılat artmıyor düşüyor ama tonaj artıyor çok çelişkili .
    yatırım tavsiyesi değildir
    Yok hocam, stres falan yok, kendi tercihlerimizin bedelini ödemek en adil olandır, yanlış veya doğru, 2026 sonu oldu oldu olmadı adios.
    Söylem ve icraatları pek tutmuyor maalesef, faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeler kesildi.

Yanlış anlamazsanız umarım, sizin bu hisseyi takip etmenizin sebebini öğrenebilir miyim, sizin samimiyetinizden şüphem yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Ortalamaların altında 14 kadar geri çekilme olasılığı var tekrar ortalamaların üstüne çıkması zaman alabilir

Kısacası biraz SABIR lazım gibi perşembe günkü kırmızı mum da aşağıya hiç uç bırakmamış kemiksiz satmışlar

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    14 altında biraz daha el atarım, öbür hisselerden kazanıp çökene çökeceğim, para kaybetmek için ideal.

Yukarıdaki Vakıf yatırım analizi ağustos 2024 tarihliymiş, sabah forekste en başta vardı sonra yok oldu, kaldırılması için yönetime bildirdim, başka nasıl silinir bilmiyorum.
    2025/6 bicanços na göre;
    bir önceki fiyat/özkaynak korelasyonu oranına istinaden ederi 21,50...
    Özkaynak artışının fiyat oranına her daim gelir...rahat olun..

7.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    sevmeme nedeniniz patron mu yoksa şirketin faaliyetleri ile ilgili sorun oldugunu mu düşüyorsunuz? yoksa başka bir sey mi?
    tamamen patron....

8. url=https://hizliresim.com/dv9b6v2][/url]
    benim hesaplarıma göre fiyatı uygun olan yerde alıp pahalı olan yerde satmak 4 indikatör de grafik de alınacak ve satılacak işaret ediyor 3 aşağı 5 yukarı 60 00 tl nin üzeri benim için çok pahalıydı parça parça bulduğum yerden verdim den verdim 68 00 döndü yatırım tavsiyesi değildir

28 şubat 2024 tarihinde hissenin en yüksek yeri gördüğü gün forum 280 sayfada günlük pasta 3 temmuz 2023 den 2024 28 şubata kadar olan takas ve grafik atmıştım olanları uyarmak ve işaret etmiştim okuyan anlayanlar belki satmıştır illaki sat mı demek gerekiyor benim için hasılatı sermayesinin 1. 5 mislini geçiyorsa pahalanmış demektir 68 küsür gördüğünde hasılatının 2.70 i kadar fiyata gitti
    bugün borsada 1 mislinin altında çok şirket mevcut ne kadar altında ise o kadar ucuz oluyor arayıp bulmak gerekir . 28 şubat 2024 tarihli forum 280 sayfayı açıp okuyabilir yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 536/537 İlkİlk ... 36436486526534535536537 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •