Sn şekerli o on bini bence çekin.satmayin.bu kağıdın yolu çok uzun
Sn şekerli o on bini bence çekin.satmayin.bu kağıdın yolu çok uzun
Bu hissede kazanmayı en çok hak eden kişisiniz.. zararda olduğunuz günlerde dahi sabırla bu günleri beklediniz.. ve benim gibi traderlarla da iyi bir iletişim kurmayı başardınız.. bu davranış ruhsal bir olgunluk gerektirir.. benim için değerlisiniz.. inşallah çok fazla kazanırsınız..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn tahminci emin olun duygularımız karşılıklı.borsada her oyuncunun kazanmasını isterim.ama siz .sn şekerli ve sn hissedar la özel bir durum oluştu.sizlerin beklediğim mega trend de özellikle trendin içinde olmanızı isterim.dediginiz gibi bu topigin muhabbet seviyesi tam bana göre.paradan bağımsız burada olmaktan mutluyum
Sn şekerli günlük tabloya çok takılmayın.bu kagitda trade de yapabilirsiniz ama mutlaka elinizde lot bırakın.sn hissedar çok iyi beceriyor ama alttan sattığını 10 kademe yukarıdan yerine koymak elinde hiç lot yokken zordur.gerci tereciye tere satmiyayim ben trader psikolojisinden hiç anlamam.
1.30 geçildikten sonra bende trade işYazmıştımBana göre bundan sonraki trade alanı 2.00-2.50 TL ...YTD
Yer İmleri