Sayfa 538/1003 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    dünkü nnf getirisini kayıt etmiş, bir tablo vs. tutan biri var mı acaba 0.90 kaydetmişim sanki sonradan düzeltilmiş 1.07 olmuş gibi görünüyor, hangi veri doğru ?
    0,98 miş benim tabloyu attığım anda
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post5063659

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba hocam selamlar,
    Dönem dönem birbirlerini geçiyorlar, ama söz gelimi 1 yıllıkta da eib iyi. Eib'i qinvest, amiral gemisi gibi görüyor, biraz daha üstüne titriyor diye düşünüyorum. Çok bariz özel bir nedenim de yok açıkçası. Qinvest'in bu defansif değişken tarafta iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır da öyleler. Bazı periyotlarda bazen birbirini geçiş olabilir, belki yeni giren için bu bir kriter olaiblir, ama kısa vadede ufak farklar eldeki fonu değiştirmek için yeterli done olmuyor çoğu zaman.
    Teşekkür ederim. Şirketler 4. çeyrek bilançolarını açıkladıklarında mevcut hisse fiyatlarını karşılayabilecek karlar görebilecek miyiz emin değilim. Bu nedenle biraz defansif tarafta kalmak istiyorum. EIC'in 1 yıldan düşük vadelerdeki performans farkını gelecek dönemde EIB'den daha iyi olacağına dair bir işaret olarak algılayabilir miyiz diye merak etmiştim. Ama tabi mevcut portföyü değiştirmek için daha fazla doneye ihtiyaç var.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. kub güncellemedi bir türlü, sürekli çok geç geliyor verisi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    dünkü nnf getirisini kayıt etmiş, bir tablo vs. tutan biri var mı acaba 0.90 kaydetmişim sanki sonradan düzeltilmiş 1.07 olmuş gibi görünüyor, hangi veri doğru ?
    Twitter sitelerinde 0,98 görünüyor. Gönderileri aşağı doğru takip ederseniz ilk açıklamaları yanlış olduğunda ertesi gün düzeltiyorlar. Dünkünde düzeltme olmadığına göre bu veri doğrudur diye düşünüyorum:

https://twitter.com/nnfhedefportfoy
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    0,98 miş benim tabloyu attığım anda
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post5063659
    pay fiyatlarından bakdığımda dünkü veri ögleden sonra 1.07'ye yükseltilmiş. teşekkürler bilgi için.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Bu arada fonlarla ilgili çalışmaya başladığımda, aylık düzenli alımların getirisini ölçmek ve bunu klasik yatırım enstrümanlarıyla kıyaslamak istedim. Bu konuda yaptığım çalışmayı bir blog yazarıyla paylaştım. O da sağ olsun çalışmayı genişletip blogunda paylaştı. Sanırım daha önce burada paylaşmadım. İlgilenenler olursa:

https://isvicredefire.com/fon-getiri-hesabi/

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Fon geri dönüşlerinin de artık 14:30 değilde fonların son işlem saatinden önce geri ödenmesi gerekiyor artık, yatırımcıya ceza kesiliyor resmen o gün taca çıkıyor. Satışta T+1/2/3 satış günü de elini ayağını bağlıyorlar. Ve tabi birde fonların virmanının yapılamaması var.
    Haklısınız, bu konularda düzenleme yapılması çok iyi olur. 14,30'dan sonra gelen parayla ancak paranın bulunduğu banka ppf'si alınabiliyor. 12,00 gibi gelse o günü de istediğimiz gibi değerlendirme imkanı olurdu. Virmanın olmaması da tam bir saçmalık...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Twitter sitelerinde 0,98 görünüyor. Gönderileri aşağı doğru takip ederseniz ilk açıklamaları yanlış olduğunda ertesi gün düzeltiyorlar. Dünkünde düzeltme olmadığına göre bu veri doğrudur diye düşünüyorum:

https://twitter.com/nnfhedefportfoy
    1.366266 iken önceki günkü pay fiyatı dün 1.380912 olmuş 1.07% oluyor. Tefaşta sabah açıklanan veri sonradan değişmiş. Bugünkü verilerle portföy rakamları ve tüm excel tablolarım sapıtıp komple değişince kontrol ettim. Dün sonradan güncellenmiş.

Sayfa 538/1003 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •