Sayfa 54/81 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 425 - 432 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

1.  Alıntı Originally Posted by Tarık Yazıyı Oku
    a ve b başka bir grubun hissesimi acaba
    Kardeş resmen bile isteyerek kasten baskı yapıyorlar. Zaten hacim hiç yok. Allah sonumuzu hayretsin

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. çok sıkıldım ya.sabırda kalmadı verebilirsem kademelere yazdım aynı anda veremiyorsun tahta çok sığ 23 e kadar yazdım.a dada 23 kadar yazdım bakalım gidecekmi artık dönmem herhalde trade olmuyor zaten yapacak bir şey yok

3. Tahmini kapanış fiyatı 3.37 YTD

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 😂

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kağıtta hacim yok. 5 bin lotla kademe indiriyorlar. Bugünde bişey beklemeyin

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Uyuz Eşşek misali ne ileri gidiyor nede tad veriyor Yatırım tavsiyesi değildir ..
    Her Koyun kendi bacağından asılır, bu durumda diğer Koyunların asılana bir faydası olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun işler bundandır ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
    !! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin İlacı olsa Başına sürerdi

Sayfa 54/81 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •