Sayfa 54/439 ÝlkÝlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 3511 madde; 425 - 432 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Artýk sabredemiyorum,bu kadar satýþ anormal bir durum,eþek arabasý pozitife dönemiyor...

2. TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

Fiat yüzde altý yapýyor bu her gün düþüyor ne iþ

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

3. Yaptýðým araþtýrmalara göre düþüþ nedeni sektörün daralma beklentisi ve abd gümrük vergisi YTD

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu bi þey deðil 2009 yazý borsanýn yüzde 10 yükseldiði gün yüzde 1 eksi kapattýðýný bilirim..

5.  Alýntý Originally Posted by Koher Yazýyý Oku
    Artýk sabredemiyorum,bu kadar satýþ anormal bir durum,eþek arabasý pozitife dönemiyor...
    Güzel kardeþim 2008 de 40 bin liramýz 6.5-7 milyara düþtü..gene panik yapmadýk... 29.28 den 733 lot aldým uzun zaman sonra tahminim benle uðraþýyo..

6.  Alýntý Originally Posted by SORUZBAH Yazýyý Oku
    Yaptýðým araþtýrmalara göre düþüþ nedeni sektörün daralma beklentisi ve abd gümrük vergisi YTD

Froto, Doas, Karsan, Egeen vs sektörün diðer oyuncularýný etkilemiyor da bir tek Tofaþý mý etkiliyor bu daralma endiþesi üstadým?

7. Bakalým doaþ bizimle beraber düþüyor 9.30 dan 8.24 lere FROTO kamyon ve minibüs üretiyor artý abd ye satýþý yok

8. Karsan neden dersen milli araba beklentisi var.belkide bu forumda toasodan en fazla kaybeden benim çok yüklü mallandým ve temettü olmasaydý arkama bakmadan satardým

Sayfa 54/439 ÝlkÝlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •