21-Necmi Kadıoğlu da nikahı kıyan başkandı. Sen nasıl bir şeytansın ya? Adamı kadın tezgahı ile görevden attırdın hala daha adamla dostluğuna devam ediyorsun. Necmi Kadıoğlu denen kişi Sayın Cumhurbaşkanına en sadık olan dostlarından biridir.
22-Sayın Cumhurbaşkanına karşı 20 sene önce İstanbul organize şubede yapılan operasyonda işkence görmesine rağmen aleyhine ifade vermeyen kişiydi (onu da fuhuş tezgahıyla hallettin).
23-süslü sülü, vallahi cezaevine gireceksin. Bu gizli ortaklarının ve tüm gizli kasalarının üzerine olan mallara da devlet el koyacak. Bu sayede devletimiz de zengin olacak. Kıymetli kardeşlerim şimdi en iğrenç bölüme geldik.
24-Bu iki kardeş var ya yüksel özyurt, orhan özyurt, süslü sülümanın ortakları... Fakir olan kızlara burs verip kendi üniversitelerinde okutuyorlar. Hem kendileri hem de yakın çevrelerine de bu kızlardan sevgili ayarlıyorlar.
25-Sakın beni yalanlamaya kalkmayın,kızların isimleri, onlara aldığınız arabalar, arabaların plakaları ve uzun süreler sevgili olduklarınıza aldığınız evlerin adresleri;hepsi kayıtlı.O kızların hepsi bence iyi insanlar.Sizler gibi ********lerin eline düşmüşler maalesef yokluktan
26-süslü sülü dindar nesil yetiştirecektik, ortaya uyuşturucu bağımlısı kokocu kesim çıktı. Mücahitler önce mütahit sonra da sahibi olduğu üniversitelerden kendilerine ve yakın çevrelerine kız ayarlayan namussuz ******** birer ******** oldular.
27-Ulan evliyalar diyarı olan ülkemizi Dallas’a çevirdiniz. 40 yaşından küçük kardeşlerim, biliyorum bu tip insanları gördükçe dine karşı inancınız zayıflıyor. Ancak şunu biliniz, bunların namussuzlukları dinimizin kutsallığını kirletmez, kirletemez.
28-Size her zaman söylediğim gibi, moralinizi bozmayın. Siz yeni bir ülke kuracaksınız. Benim size anlattıklarım sayesinde de başta ben olmak üzere herkesten kurtulacaksınız.
29-Ulan devletin namusunu kirlettiğiniz yetmedi, garip kızların namusunu da kirlettiniz. İnsanların kutsal dinimize olan inancını körelttiniz. Kokocu nesiller yetiştirdiniz. Ulan siz bize neler ettiniz? BEN VE KARDEŞLERİM SİZE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ!
Yer İmleri