Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
EM den haberiniz yok herhalde,eski düzende takılı kalmışınız.aydınlatayım biraz sizi.
2022 den itibaren son 8 çeyrek bilançolar yok hükmünde.sil baştan enf düzeltmesine tabi olarak yeniden düzenleneceği için çeyrek bazlı ve yıllık 2022-2023 net karlar da değişecek demektir
Yani anlayacanız senin değişmez olarak baz aldığın 9 aylık 906 mil kar yoh kardeşim onu baz alma değişecek yontılacak belki de kuşa dönecek eski sistem olsa 300-400 mil tele üstüne ekle yıllık net karı bulmak çocuk oyuncağıydı
sanki Enf Düzeltmesi son çeyreğe uygulanıyor sanıyosun. temel yanılgının özü burası
Ben öyle düşünmüyorum hele şu fabrika faaliyete geçsin eski fabrikanın yerinin değerini ve oradaki alet edavatlarin yenilendikten sonra satış işlemi gerçekleşsin seyreyle gerçek hayalciligi bu yüzden çok rahatım ve bu hisse bir sermaye artış kararını da alsın burası bayram yerine dönecek ahanda bütün hayalim bu ve gerceklesene kadar kiprasmak yok fırsat buldukca 2-3 çuvala atma yerleri bu fiyatlar hakkinizda hayırlısı ve gerceklesene kadar ben ara ara yazmaya devam diyeceğim ky yi korkutan patron spek utansin. Haa şunu da ekleyeyim bilanço bence supriz gelecek belki fabrika harcamalarından dolayı temettuyu şimdilik bu sene biraz kisabilirler de ama eski fabrikayı ve makinaları degerlendirdikten sonra seneye çok süper temettu de bekliyorum
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bir duyum felan değil biraz geçmiş fmizp Bfren veya başka fabrika yenilenmelerinden dolayı geçmişin tecrübesi diyelim o yıllarda o hisseler de aynen sessiz ve aniden satmış ve bilanço ya ekleyip güzel temettuler ve bedelsizlerde çok süper işler yapmislardi aynı beklentim bunda da devam ediyor hiç kimse eski fabrikayı bekletmiyor degerlendirmek ve kasayı doldurmak ister demek istediğim patronlar bunları öyle bir araya getirir ki dersiniz bu da ne böyle yok artık dedirtir insana ve güzel pazarlama da buradan cikar
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri