arkadaşlar yardım metur diye gizemli bir hiise var turizim hissesi görünsede oteli satmış villa yapmış elinde2 lüks villa kalmış bodrumda adana da güneşe enerjii panalleri kurmuş bayagı büyük enerji satışı yapıyor ve gizmli bbc danışmanlık diye ne oldugu belirsiz internet sitesi bile yok yüzde 33 toplamış hepsi gizli insanlar araştırdım gizemli son yıllarım potansiyeli gibi ne dersiniz bilgisi olan varmı..
Benjamine ne oluyor yahu? Dış güçler mesaiye mi kaldı?
Erdoğan'ın damadı Bayraktar. Bugün atılan adımlarla uçan otomobilde liderler arasına gireriz.
t24.com.tr/haber/erdogan-in-damadi-bayraktar-bugun-atilan-adimlarla-ucan-otomobilde-liderler-arasina-gireriz,877320
Eletirikli otomobiller iptalmi şimdi. Ucan otomobil yapmaya başlamış yeni damatımız.
Yakında milletçe toptan ucacağız çok şükür.
Direk altına girersen canın sıkılır dostum... Emme gram viop a girersen hiç etkilenmezsin. Doların çıkışı gr altının fiyatını iyi arttırırken, altının düşüşü fazla etkilemiyor. Gr altının grafiğine bakarsan yaklaşık 2013 ten beri 12-13 kat yapmış...
Hemde altın 1900 den 1150 dolara düşmesine rağmen...
İşin güzel tarafı şu;
Gr altın vadeleri 2 ayda bir bitiyor.. Dolar ayda 1... Bu yönden çok çok iyi.
Dolar koptu gidiyor, altın her an 1900 doları görebilir... Yakındır fırlaması.
O zaman ne olur gr altın fiyatı sen düşün dostum
Şimdi baktım Mayıs vade 2.64 2.42 arasıymış ben spota göre söylemiştim
Evet dip zirve olayı sabah zirve den vermiş olsaydı kapanışta olurdu.
Her neyse yazık olmuş yinede doğru tahmin etmiş ama kaçırmış
Bende salı günü Krd 12 ay vade almıştım 2.36 dan dün 2.71 satış yazıp iptal ettim sabah yine 2.71 yazdım bir daha iptal ettim sonra dışarı çıktım mecburen akşama vermişler
Satmak istiyorsan sat arkadaş aç gözlülük işte bulgurdan olmasak bari
A ya güvendik bir bok ettiler bir numara dönüyor ama ne acaba
Yer İmleri