Benim satmamla tahtanın ne alakasi var diger hisselerden kazanmak için. icinde bir kurus kendi param yok hepsi kazanç 3 den buraya diyorum bak şunuda yazayım 16 görsem benim hedefim orası dökülecem. biraz zor gibi ama yakın zamanda %500 yeter da analizci gerisi senin olsun .
Ya kartal şimdi doğru konuşalım 2.80 lerdeyken bankacim 1.80 diyor doğru diyor diyip sürekli yazan sen degilmiydin seni 3 ten almaya ne itti niye 1.80 i beklemedin
Gel ikimizde maliyet hariç her yeri bugulayip atalim bitsin bu işkence
Sende senin surekli ovundugun söyleyişine göre toplam lot sayın 100k zaten onu da gösterseni rahat bırakayım
![]()
Son düzenleme : temel analizci; 07-11-2022 saat: 21:43.
2.40 gördünmü niye inmesin olabilirdi 3 ten almamim çok nedeni var ben burda bu hissenin zamani var dedigimde o zamanlar pgasus.80 di ykb 2.25 di alarko holding 11 di ben bunlardaydım kazandık pol de dönüş yaptı tamam dedik daldık sonuç 10 gorduk çok şükur 16 hedef belirledik gerisi senin olsun isterse 30 olsun %500 yeter bana diyorum daha ne anlatayım sana herkes yoluna zaman az çok bisey yok 16 görmesine herkese bol kazançlar diliyorum .
Bak o zamanlar insanları nasıl yanlış yönlendirmişsiniz size hep dedim o zaman yapmayın hisseyi kotulemeyin diye ama hic 3 ten ben aldım demediniz insanlara aldirmadiniz ama 3 ten kendiniz aldınız oyleyse
Kimseye sat demedik al demedik soranada ozaman hep dedik alarko.ykb .pgasus bunlari alsalardi polden çok kazanmislardi ben 3 den aldigimi yazdim çok sitem bile ettim hisselerimden erken ciktim diye sen demir at buraya ben 16 gördumu %500 ustü kazanmis oluyorum sana bol şans dilerim.
Siz genel kurulu beklemeden satin bakalım bu yazımında ekran görüntüsünu alhatta bjkas al dediginden bile daha asagida bol bol alırsın
![]()
Neyse artık tartisma ortamı olmasın. Biz holdingimize konuşalım. Yanliz şunu bilin holding her atığı çalimdan sonra dönüp kulübeye bakarsa top oynayamaz
Son düzenleme : temel analizci; 08-11-2022 saat: 09:54.
Yer İmleri