Sayfa 540/1200 İlkİlk ... 404404905305385395405415425505906401040 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Maktk metro ve prkab haftalıkta al durumu devam esiyor gibi bende bunları takipteyim 2.77 akgrt haftalık ala gelmişti süper hızlı gitti 2 haftada %20-25 bıraktı ytd değildir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Değerli Sacrosanct ve Yatırımcı dostlarım ,

Rica etsem ecilc ile ilgili olarak bilgilerinizi ve yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederiz.
    Eğer mümkün ise grafik li olabilir mi acaba ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Sewgilerimle
    Beetlejuice ,
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    Herkes borsadan bahsetmeye başladı forumda kişiler artıyor facebook ta gruplarda binlerce insan var yüz tane grup var demek ki borsadan çıkma vakti geldi bu kadar yayılmaya başladığına göre
    Cıkma demeyelım de,dınlenme,trıbune gecme,ara verme,pause yapma,soluklanma,'kar'ları sayma,yenı cıtırlar arama dıyelım bence,cunku cıkmaya daha cok var duzelte duzelte surecekler yukarı,algılarınızı ve haberlerı kapatın

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Doaş yıllık 4. Dibi yaptı 950 ye dek uzar mı acaba diye iç geçiriyorum. Diplerinde yukarıda olması gözden kaçmadı)

Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Doaş yıllık 4. Dibi yaptı 950 ye dek uzar mı acaba diye iç geçiriyorum. Diplerinde yukarıda olması gözden kaçmadı)
    kanka :D

küçük hedefler ile uğraşma. :D

biraz fordun grafiğine bakın gaza gelin ya. 9.50 için doaşmı alınır ya.

Yarısını 15 den satmak için al geri kalanını 20 den postala borsadan para kazandım de.

ne o öyle 9.50 ya :D

adama gülerler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Doas akyatırım abanmış bugun. Doçenin malı bitmek üzere

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Hocam escom un elinde birçok yazılım var vede tabanda yay gibi geriyorlar. Kront un 1 TL deki toplanıp patlaması gibi olabilir mi? Saygılarımla

8. Çelebi den yüzde 30 tav dan yüzde 26 kaldırdım Konya yı ancak amorti etti spekini eşek arısı soksun

Sayfa 540/1200 İlkİlk ... 404404905305385395405415425505906401040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •