Sayfa 541/692 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Büyük ihtimal verilen para cezası ölüm bildirilmediği için yatırılan maaşın faiziyle istemesinden kaynaklı ölümü 10 gün içerisinde bildirmek gerekiyordu hastanede ölüm gerçekleşti ise zaten hastane nufus müdürlüğüne bildiriyor durumu sizin ölüm evde mi gerçekleşti?
    Günaydınlar; vefat evde gerçekleşti ancak defin dahil tüm resmi işlemler yapıldı, biz cenazeye yetiştik ve aynı gün dönmek zorunda kaldık işten dolayı.. Bu gün avukatla birlikte sgk ya gidecekler abimler. Teşekkür ediyorum ilginiz için

2. Trendi yakalayana kadar STOP lu alımlara devam.. 1.43 STOP yapılanlar 1.40 tan geri alındı yeni STOP 1.38.. YTD
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    1.45-1.46 geri alım STOP 1.43..YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. Günaydın değerli dostlar; Kazancınız bol olsun

4. Yine yayı geriyorlar birden bırakacaklar mı göreceğiz YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yılsonu muhtemelen sermayesi kadar kar açıklayan kâr olan şirket, yüzüne bakan yok hep aynı kurumlar...Bu kağıtta küçük yatırımcı bir tek biz varız herhalde...
    Unutturuyorlar sanırım hatta uyutturuyorlar

6. Hastanın durumu stabil.. Eski kondisyonuna döndü iki gün aradan sonra

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Mesajım silinmiş ?!
    Hangi mesaj sn Hissedarxd, benim de çoğu rakam verdiğim yazılarda silinip duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Hangi mesaj sn Hissedarxd, benim de çoğu rakam verdiğim yazılarda silinip duruyor
    Alıntı yaptınız mesaj sayın ŞEKERLİ.

Sayfa 541/692 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •