Sayfa 541/1044 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Şimdi de BİST 30, BİST 100 ve Dolar/TL .... fiyat artışları 7,8,9 kat olmuş...

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık Lütfü hocam değer artışları fazla doğrudur bunlardan bazıları bu değer artışını gerçekleştirmiştir belki, bizlere fiyat artışları fazla gelebilir ama borsa da veya diğer enstrümanlarda gelecek satın alınır bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
    İnsanlar nasıl ki bir malın ihtiyaçtan fazlasını alıp kenara atıyor fiyatlar her an artıyor diye buda onun gibi bir şey.
    Sizinde ellerinize emeğinize sağlık hocam, ben sadece aylık grafikleri uzun vade olarak ortaya koydum, şahsen bu fiyatları pahalı buluyorum Ereğli 13 kende pahalı buluyordum ama dediğiniz gibi piyasa dedikleri şey aslında canlıdır derler ya aynen öyle kanlı canlı biri/birileri tahtaların başında bu fiyatları belirleyip ona göre endeksi belirleyip diğerlerinin parasını alıyor bu bazen KY oluyor, bazen yabacı fonlar oluyor, hisselerde şöyle göze görünür miktarda alım yapınca tahtanın şekli şemali değişiyor,
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. İnsanların alım gücünün düştüğünü ve tasarrufa yöneldiklerin de hemfikiriz, hem artan enflasyon hem de insanların mecburi yaptıkları tasarruf durgunluğa sebepte olabilir.
    Bu tip dönemlerde süreci iyi okuyup yöneten teknolojik yatırım yapan maliyetleri düşürebilen sağlam şirketler ayakta kalır.
    Diğerleri kapıya asma kildi takar onların boşluğunu ya devam eden şirketler yada yeni oluşumlar doldurur.
    Piyasa bu hep sırtlan dolu beneklisi var çizgilisi var var oğlu var.

4. Lütfü hocam selamlar, benim gitmem lazım akşama devam ederiz kısmetse.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Lütfü hocam selamlar, benim gitmem lazım akşama devam ederiz kısmetse.
    Kendinize iyi bakın hocam, iyi pazarlar

6. Hayırlı sağlıklı kazançlı haftalar tüm dostlara.

Cemts tekrar siyah trende dokundu 19.40 hacim düşük artması lazım.
    Bir yükselişten söz edebilmek için siyah trend üzeri en az iki hafta kapanış izlemek gerekir.

7. XU100 haftalık pivot destek dirençler.

8. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar

Sayfa 541/1044 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •