Sayfa 541/987 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Neresinden tutup neresine yanıt verilecek bu ‘bitkoin’ diye yazan üyeye bilemedim.
    Hayal etmekten yoksun olmak hayal edene ‘sen hatalısın’ deme özgüvenini yaratıyor sanırım. Hayal etmek için fütüristik olmak lazım. Her hayal kuran fütüristtir demiyorum.
    Kayanağı bilinen bilgilerin üzerine koyulan yaratıcı insan düşüncesidir ‘hayal’.
    Geçmişte yaşadığınız travmaları geleceği planlarken kullanıp bu bir dolandırıcılıktır dediniz müthiş ileri görüşlülüğünüz ile.
    Bu nedenlede siz yıllardır tl ile bıst te hisse trade ediyorsunuz o hayalperest coin cilerde usdt ile yıllardır coin trade ediyor ama size göre coin bir ponzi öyle mi? hayaller bir anda yıkılır 5 kuruşsuz kalırlar öyle mi?
    Öyle değil ama sizin öğrenilmiş çaresizliğinize takılıp hayatımdan bir 5 dk daha veremeyeceğim. Hala elinde olmayını karalayan, kötüleyen, kötü olmasını isteyen tutucu, ilkel düşünceleriniz var belli ki, sizin için üzücü.

selamlar

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sarhoşun birinin açtığı topik bu kadar oluyor, pisikonun biri açtı başlığı dolar gayme manyağa bağladı, ayık psikolojik sorunları olmayan, cenabet gezmeyen birini bulacağız elbette.
    Bir dahakini ben açayım da görün hanyayı konyayı

3. vade farkı nema farkının iki katı..
    1:1 bile pozisyon hedge etmek pahalı.. 1:0.5 anca..
    eee..
    fiziki alalım.. bam 10% işlem tutarı..
    ikincil türev alalım.. e delta çölde petşişe kıvamında.. ki çölde su daha yavaş kurur..

e kuzum ne nane yiyelim..
    dem de de fokurtular başladı..
    heterodoks derkene.. finansal araçlar o...pu oldu..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Aşı beleşe.!!!
    Maske ve test parayla.!!!
    Bu işte bir bit yeniği var.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bunlar güccük hesaplar, derine daha derine

5.  Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Neresinden tutup neresine yanıt verilecek bu ‘bitkoin’ diye yazan üyeye bilemedim.
    Hayal etmekten yoksun olmak hayal edene ‘sen hatalısın’ deme özgüvenini yaratıyor sanırım. Hayal etmek için fütüristik olmak lazım. Her hayal kuran fütüristtir demiyorum.
    Kayanağı bilinen bilgilerin üzerine koyulan yaratıcı insan düşüncesidir ‘hayal’.
    Geçmişte yaşadığınız travmaları geleceği planlarken kullanıp bu bir dolandırıcılıktır dediniz müthiş ileri görüşlülüğünüz ile.
    Bu nedenlede siz yıllardır tl ile bıst te hisse trade ediyorsunuz o hayalperest coin cilerde usdt ile yıllardır coin trade ediyor ama size göre coin bir ponzi öyle mi? hayaller bir anda yıkılır 5 kuruşsuz kalırlar öyle mi?
    Öyle değil ama sizin öğrenilmiş çaresizliğinize takılıp hayatımdan bir 5 dk daha veremeyeceğim. Hala elinde olmayını karalayan, kötüleyen, kötü olmasını isteyen tutucu, ilkel düşünceleriniz var belli ki, sizin için üzücü.

selamlar
    Coin'in ponzi olmadigi hakkinda somut deliliniz olmali.

1.Coin degerinin ardindaki asset nedir ?
    2.O gun geldiginde hangi jurisdiction da hak iddia edeceksiniz ?

6. geçen gün burada adı geçen sigorta şirketinden sigorta yaptırdıktan sonra kartı kaybettim diye iptal etmeyi sakın unutmayın .

Kredi kartı maskelemesi olmadığı için bir tarafı açıkta kalan müşteri temsilcisi gözünü dikmesin sonra size .

Benim 2008 ve 2015 da iki kere başıma geldi oradan biliyorum .

Tamamlayıcı değilde ama server tektir sanırım hala .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir dahakini ben açayım da görün hanyayı konyayı
    Bunu kapatıp, siz yeniden açın. Belki düzelir.
    Teknolojik aletler bu şekilde düzeliyor en azından.

8. Kripto para dolandırıcılığında rekor: 14 milyar dolar.

Kripto para ile dolandırıcılık geçen yıl 2020 ye göre yaklaşık yüzde 80 artarak 14 milyar dolarla rekor seviyeye ulaştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-dolar-1898207

Sayfa 541/987 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •