O degil de şimdi dipten pgsus longlayanin parası x10 mu oldu. 10 bin tl ile long yapsa 100 bin tl si mi oldu yav
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O degil de şimdi dipten pgsus longlayanin parası x10 mu oldu. 10 bin tl ile long yapsa 100 bin tl si mi oldu yav
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Bu yasaktan dolayı sizde.de bir açlık hissi oluştumu.ben bir buzdolabına bakayım. psikolojik galiba.
Cola icin siraya girenlerin resimlerini gormedin mi ?
“İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yav arkadaşlar bir ömürsünüz ya
Lupposundan tut
Kavgadan ölenine
Bileciğinden umresine
😂😂😂😂😂😂😂😂
Sigara önemli fıkrası bile var.
>>>>
On yıl sürecek bir uzay yolculuğuna dünyadan üç gönüllü gönderilecek. Biri Alman, biri Fransız, biri de bizim Temel; gönüllü olmuşlar.
Yolculuğun en önemli kuralı, uzay gemisinde bir odaya kapatılacaklar ve yanlarına sadece sevdikleri tek şeyi almalarına izin var.
Alman, uzay gemisinde kalacağı odayı birayla doldurmuş.. Fransız, yüzlerce kitap almış yanına.. Bizim Temel ise karton karton sigara!
Uzay gemisi, üç yolcusuyla on yıl boyunca dolaşmış, görevini tamamlamış ve yer yüzüne inmiş. Binlerce insan uzay üssüne üşüşmüş; gemiden inecek üç dünyalıyı merak ediyorlar.
Alman inmiş önce.. Binlerce şişe biradan sonra herif iki yüz kilo olmuş; göbek fırlamış dışarı.
Fransız inmiş sonra.. Yüzlerce kitaptan sonra filozoflaşmış haliyle selamlamış ahaliyi.
Temel yok piyasada.. Bekle bekle, kapı açılmıyor. Sonra müdahale edip kapıyı açmışlar.. Açılır açılmaz dışarı fırlamış
Temel: “Çakmak var mı çakmak, Allahını seven n’olur bi çakmak versin…”
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri