Originally Posted by
mehtapkarayol
Çok uyardık bu konuda.
Kendi düşen ağlamaz.
Trader değilseniz trade etmeyin dedik.
Dolar geçmişteki gibi düşüşe geçer veya yıllarca yataya sararsa zarar edersiniz dedik trolsün dediler.
Alın size trol crashçılar

Başlık altında dövizin yükseleceğine oynayanlar, başımızdakilerin ilkesiz olduğunu gözardı ettikleri için bu hataya düştüler, yani sonuç zihniyetiniz adına iç açıcı değil.
Millet niye döviz yükselir dedi,
- Çayır bucak türkmenleri diye ortalık gerildi, sonra bunların tasfiyesi için Ruslarla işbirliği yaptılar. En son ne zaman bayır bucak Türkmeni lafı duydunuz bir hatırlayın.
- Halep Halep diye ortalık gerildi, büyükelçilikler basıldı, büyükelçinin ölümüne kadar uzanan gerilim yaratıldı, sonra Halep Esad'a teslim edildi.
-Uygur türkleri için bir aralar yaygaralar koparılıyordu, son zamanda uygurların adı yalnızca Çin'le imzalanan suçluların iadesine konu olup olmayacakları bahsinde geçiyor.
- YPG konusuna nokta koyacağız diye Amerikaya sefer edildi, ancak virgüle fit olundu.
- Referandum öncesi AB ile ilişkileri kesmekten söz ediliyor, referandumdan sonra AB'ye göstereceğiz deniyordu, bir şey gösterdiler mi bilmem ama ben bir şey görmediğimi biliyorum.
- Referandum öncesi fazi karşıtı söylemler göğe yükselmişti, şu anda bu konuda bir demeç duyuyor musunuz? Mevduat fazilerinin % 15'leri aşmasını bile yalayıp yuttular.
- Referandumdan sonra önüme idam gelirse imzalarım dendi ama bugün lafını eden yok.
Yukarıda saydığım ilkesizlikler örneklerden ibarettir, onlarca örnek daha verilebilir. Yani bütün söylemlerine rağman Türkiye'nin batı sistemi içinden çıkmaya ve cihatçılar için Rusya ile papaz olmaya niyetinin olmadığı ve faizle de barışık olduğu anlaşıldı ve döviz düştü.
Referandum öncesi tanıdık ve akrabalar arayıp soruyorlardı dolar alalım mı diye? Benim cevabım ise "hükümetin saçmalamaya devam edeceğine ve faizleri baskı altına alacağına inanıyorsanız alın yoksa almayın" diyordum, durum bu kadar basit.
Bu gelişmenin neresinden kendinize övünme payı çıkarıyorsunuz merak ediyorum?
Not: Kişisel olarak şu andaki seviyelerden % 10 dolar portföyü yaptım, saçmalama sinyalleri gördüğümde bu oranı artıracağım, süt dökmüş kedi olduklarına ikna olduğumda da oran sıfırlanacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri