Sende haklisin 3-4 ay oncesinde oyleydi derkenfinansal raporlara baktiginiz yer neresi bankalarin internet sitelerindeki guncellenmemis yiillanmis bilanco dolu..kap /sirketler/yatirim kuruluslari sayfasi ..tek guncel burasidir .
Sende haklisin 3-4 ay oncesinde oyleydi derkenfinansal raporlara baktiginiz yer neresi bankalarin internet sitelerindeki guncellenmemis yiillanmis bilanco dolu..kap /sirketler/yatirim kuruluslari sayfasi ..tek guncel burasidir .
TL mevduatı yapmak yerine "swaplı (dolar) mevduatı" yapıyoruz. Peki USD mevduatı yapmak yerine de "swaplı (TL) mevduatı" yapsak... düz DTH'a kıyasla daha iyi getiri verir mi? Bu soruyu eski forumda her yıl bir kez cevaplıyordum, burada bir tekrarı var. Spoiler: Hayır, getiri düşer. Avantaj sadece tek yönlü çalışır.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Bu sabah teb mt tarafından telefonla arandım "%14 veriyoruz daha yukarısını da zorlayabilirim dedi" geçen hafta teb 13,50 vermişti. Bilginize, saygılar.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri