Trump: Koronavirüs'ün Wuhan Viroloji Enstitüsü kaynaklı olduğuna dair delili gördüm
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Virüsün Vuhan Viroloji Enstitüsünden kaynaklandığına dair neden bu kadar yüksek derecede emin olduğumu söyleyemem. Belkide Çin bize virüsün nerden geldiğini söyler. Çin’i cezalandırmak için tarifeleri kullanabilirim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Biz maske gönderiyoruz onlar PKK ya silah! ABD ye ikinci yardım uçağı havada¦
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, ABD'ye yapılan 2 uçak dolusu yardım tartışma konusu oldu. ABD'nin, Türkiye'ye karşı PKK/YPG'ye yaptığı binlerce tır silah yardımı hatırlatıldı. Ayrıca ABD, Suriye'deki terör örgütüne geçen haftalarda koronavirüse karşı sağlık malzemesi göndermişti.
https://veryansintv.com/biz-maske-go...agimiz-havada/
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...psulu-5785800/
1 Mayıs'ın ibret alınması gereken inanılmaz hikayesi.
Zaman hızla geçiyor, insanların ne söyledikleri değil ne yaptıkları kalıyor geriye.
Bu dünya da adaletin çoğu zaman olduğuna hiç inanmadım, ama bu makale de gösteriyor ki, " Yaşamımızın en büyük düşmanı olan zaman, tarihin de en ADİL mahkemesi."
İşçiler bugün bir çok yerde kötü şartlarına rağmen, hala biraz daha eşitlikçi ve adil! bir düzende çalışıyorsa bunu geçmişte bedel ödeyerek kendilerini feda eden insanlara borçlu, Hepsine saygı ve minnetle.
Yaşasın 1 Mayıs.........
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri