Sayfa 543/1000 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bana bu tür söylemler inandırıcı gelmiyor.

Bir testin %95 güvenilirlik alabilmesi için test kitinin kaç bin kere veya milyon kere test edilmesi gerekir bir düşünün.

Üstüne üstlük neyle test edeceksiniz. Neye göre kalibre edeceksiniz. Ortada bir kalibratör yok ki.

En güvenilir test kitleri bile %80 güvenilirlikte iken, neyi baz alıp da testi test edeceksiniz.

Bu tür geliştirmeler uzun zaman gerektirir diye düşünüyorum.
    adamlar hassasiyetin %100 olduğunu iddia ederek fda onayı almışlar..

https://www.medtechdive.com/news/cor...zation/577254/

2. Kamu bankaları tahsisli sermaye artırımına başvurmuş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mektepleri açan kafa, otobüs yolcu sayısı kuralı mı dinler, onu da kaldırırlar.
    Başlıkta trol bırakmadınya şimdi okullar açılmayacak ki diye bir tekzip bile yazamıyorlar garipler.

Ben bari yazayım. )

https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Habe...-aciklama.aspx

İşbu genelge icabı , oğlumun okuduğu üniversite tüm sınavları internet üzerinden yapma kararı almış. Yani bu yıl okul yok. Sanırım ilk-orta- lise de açılmaz.

4. Ayrıca yocu sayısı kuralını sadece belediye otobüsleri uyguluyor. Özel halk otobüsleri ve dolmuşlar eski düzen devam.

5. Milyoner başlıyor .... Arkadaşlar 3 kamu bankasına 20 milyar tl. sermaye koyacakmışız. Bakayım bu paranın nereden geldiğini ( hazineden mi, matbaadan mı, varlık fonundan mı ) kim bilecek . Bilenler arasından kura ile çekiliş yapalım. Bir hediye verelim.

6. Millet teravih namazına mı gitti ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Milyoner başlıyor .... Arkadaşlar 3 kamu bankasına 20 milyar tl. sermaye koyacakmışız. Bakayım bu paranın nereden geldiğini ( hazineden mi, matbaadan mı, varlık fonundan mı ) kim bilecek . Bilenler arasından kura ile çekiliş yapalım. Bir hediye verelim.
    Onu bilmiyorumda çevreme bakınca şu meşhur 10 bin liraya kadar olan krediye başvurmayanı dövüyorlarmış gibi bir izlemim oluştu bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 543/1000 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •