Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Soluksuz garanti düşermi 2700-2900 lü rakamlara��
    Yok oralara kadar düşmez bence 5binden sonra 31bin olur diyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kkm parkından para çekmek için son bir kez dalış yapabilir. Şu kkm işi bir çözülse kuru serbest bıraksalar ihracat ağırlıklı şirketlere yatırım olabilir ama bu faiz ve kur ile borsa çok pahalı geliyor bana.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kkm parkından para çekmek için son bir kez dalış yapabilir. Şu kkm işi bir çözülse kuru serbest bıraksalar ihracat ağırlıklı şirketlere yatırım olabilir ama bu faiz ve kur ile borsa çok pahalı geliyor bana.
    Ya daha dalış yapmadıki son bir kez daha dalış yapabilir diyosun sen buna dalışmı diyon 🤣

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu iktidarla beş sene içinde 31 bin belki 100 bin hepsi olabilir. Önce kkm bitecek sonra kur fezaya serbest bırakılacak enflasyon patlayacak döviz alanı dövecekler faize gitmeyecek para ile herkesin borsası olduğunu günde bunlar olur.

5. Birşey alıcağın zaman para olmayınca genelde pahalı geliyor insan tabiatı gereği fakirlik büüüle bişii, seni çok iyi anlıyorum ayafosfos abi ama üzülme su soğuk ama içine girince bi müddet sonra alışıyorsun.
    Geçen benim mahdumla alışverişe çıktık, ayakkabıcıyı dolaşırken ahanda bu buba dedi seçti bi dene ayakkabı, tabi ben çaktırmadan etikete baktım ohaa 1700 tale yazıyo, tabii bu parayı gençlik bilmiyo, ben zamanında 1700 taleye ev alıyodum şindi ayakkabı alıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Ya daha dalış yapmadıki son bir kez daha dalış yapabilir diyosun sen buna dalışmı diyon 🤣
    Yoo bilmiyoruz ki ekimin sonuna kadar bilanço bekleriz hep hayalle. Kasasında para olan şirket bile kredi ile dönüyor. Hepsi tahvil ihracı yapıyor. Ya bunlar bugün ki faizi düşük buluyor ya da başka bir şey bekliyorlar. Ama bu faiz ve kur bilançolara yaramaz Koç Grubu dışında

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Birşey alıcağın zaman para olmayınca genelde pahalı geliyor insan tabiatı gereği fakirlik büüüle bişii, seni çok iyi anlıyorum ayafosfos abi ama üzülme su soğuk ama içine girince bi müddet sonra alışıyorsun.
    Geçen benim mahdumla alışverişe çıktık, ayakkabıcıyı dolaşırken ahanda bu buba dedi seçti bi dene ayakkabı, tabi ben çaktırmadan etikete baktım ohaa 1700 tale yazıyo, tabii bu parayı gençlik bilmiyo, ben zamanında 1700 taleye ev alıyodum şindi ayakkabı alıyorum
    Senin mahdum insaflı yine tancaya yada başka bir yerde iyi bir markanın fiyatı senin mahdumun beğendiği ayakkabının bir sıfır fazlası. Benim çocukların bir yıllık ayakkabısı kaldı Kinetixi 50-75 TL den aldıydim zamanında boy boy renk renk stokladim ses etmiyor şimdilik

8. Benim kızın düğünü ay sonunda. Oğlum daha askerliğini yapmadı bana kız bakın diyor. Çalışan hanım bulmazsa evi ikiye bölüp yaşayacağız. Olmaz diyorlar da Konya'da eski evlerin kirası 12000 den başlıyor onu da beğenmez kimse Konya gibi yerde 75 bine kiralık ev var.

Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •