yön duygusunu kaybettirme çabaları..
226 gelirse şaşırmam.
Terzi kendi söküğünü dikemez. derler
Başka bir terzi bulmak lazım![]()
Hamdım Piştim Yandım
Hadi bakalım Coniy efendi
3 gündür yaygarayı kopardın
Yarın, Rusya Ukrayna büyük savaşı başlayacak dedin
Bakalım başlayacak mı?
Yarından sonra Her gün bizi illa ki diken üstü yapacan
Bi de başlamazsa zararımızı kimden alıcaz?
ALMANYA/SCHOLZ: DİPLOMATİK SEÇENEKLERİN TÜKENMEDİĞİ KONUSUNDA HEMFİKİRİZ
SCHOLZ, PUTİN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEDE ASKER TAKVİYESİNİ TEHDİT OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ
ALMANYA/SCHOLZ: RUSYA'NIN BAZI BİRLİKLERİNİ ÇEKMESİ İYİ BİR İŞARET
SCHOLZ: ALMANYA VE AVRUPA İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GÜVENLİĞE SADECE RUSYA İLE ORTAK ULAŞILABİLİR
SCHOLZ: PUTIN VE BEN, NORMANDİYA FORMATININ ANLAŞMAZLIĞI ÇÖZMEK İÇİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU KABUL ETTİK
Alman reis'de long da yakalanmış net olarak. Senciyiz reis, böle devam...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
*Putin: Kesinlikle Avrupa'da bir savaş olsun istemiyoruz
*Putin: Önerilerimize yapıcı cevaplar alamadık
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
*Putin: Donbass'taki sorunları çözmeliyiz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
PUTİN: UKRAYNA'NIN MUHTEMEL NATO ÜYELİĞİ SORUNUNU ŞİMDİ ÇÖZMEK İSTİYORUZ
Adam diyor ki, Ukrayna benim komşum ve benim komşumun nato üyesi olup olamayacağına ben karar veririm. İzin vermiyorum diyor. Olay bu kadar basit. Bu nato zırvalığı askıya alınacak ve konu kapanacak. Rusya buna izin vermeden böle bir şey yapılamaz.
Buna da hakkı var mı? Bence %100 hakkı var. Süper güç iseniz mutlak yaptırımlarınız olması lazım. Her ülke eşit değildir, olamaz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri