Sayfa 545/908 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. üçün birini alırsın.

2. aciga satis gelince nisan bir
    sakasini yapacaktir

3. Korkutup durma bizi Hus ilk 50'ye girdik artık 4'lü 5'li rakamları göreceğiz diye bekliyoruz[emoji23]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Korkutup durma bizi Hus ilk 50'ye girdik artık 4'lü 5'li rakamları göreceğiz diye bekliyoruz[emoji23]

1.04 1.05 neden olmasin holding amaci bu zaten
    1 i gecmek yada gecmemek

5. çok zamandır uğramıyorum buralar toz duman olmuş ayrıca serserilerde türemiş küçük yatırımcıya mal kakalamak için sizi gidi yalamalar siziii meydanı boş buldunuz bakıyorum k.yatırımcıların kanına girmeye zararlara gark etmeye çalışıyorsunuz cami duvarına şey etmeye çalışmayın başlarım şarap çanaklarınıza amerikalı harami mücoviditleri haddinizi aşmayın bilesinizki hırsız,dolandırıcılara karşı sath-ı müdafaa vardır..ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    1.04 1.05 neden olmasin holding amaci bu zaten
    1 i gecmek yada gecmemek
    O 1'i geçme işi bedelli içindi. Bir daha ki bedelliye kadar beklermiyiz acaba. Belki müco bizi şaşırtır belli mi olur.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. İhgyo yıldız pazara geçtide ne oldu .1.72 tl fiyattan 1.18 tl'ye geriledi yıldız pazara geçmesi çokmu hayırlı oldu aynı şey ihlas holding için geçerli adam olacak çocuk b......n belli olur pazar değişiklikleri patron için hep mal yedirmek ,dağıtmak için olmuştur ki adam zaten bedelliden alacağını almış 1.00 tl fiyatlardan 1.40 tl fiyat aralığından milyonlarca hisseyi satmış yatırımcılara taşısınlar diye servis etmiş niye yükseltsin bu fiyatlardanda isteyene milyonlarca lot mal veriyor kimseye hayır demiyor yarın öbür gün Allah korusun bir endexs çöküntüsünde fiyatların nerelerde olacağını siz tahmin edin çünkü bunlarda Allah korkusu merhamet diye bişey yok hepsi zulüm yapan birer zalim..IEYHO al pazarda ama 1.80 tl'nin üstünde niye patron hissesine sahip çıkıyor bu yumuşaklar öylemi..Süzme,zamanı gelince o bahsettiğin üçün birini sana tattıracağım hoşnut kalacaksın ..ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    çok zamandır uğramıyorum buralar toz duman olmuş ayrıca serserilerde türemiş küçük yatırımcıya mal kakalamak için sizi gidi yalamalar siziii meydanı boş buldunuz bakıyorum k.yatırımcıların kanına girmeye zararlara gark etmeye çalışıyorsunuz cami duvarına şey etmeye çalışmayın başlarım şarap çanaklarınıza amerikalı harami mücoviditleri haddinizi aşmayın bilesinizki hırsız,dolandırıcılara karşı sath-ı müdafaa vardır..ytd..
    hoş geldin, naptın kartalgaga, özletiyorsun kendini olmuyor böyle. daha sık uğra ben yazmasamda hep bakıyorum gözüm seni arıyor.

Sayfa 545/908 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •