Karın ağrıları başladı...Haftaya Şaho yazmaya başlayacak demektir...Originally Posted by A1 CAPİTAL
Bugün de 1.37 den 100K lot attım sepete. 1.30 da pozisyonu fullerim. YTD
Borsa hayatımda hiç ısınamadığım aracı kurum a1 capitaldir..Hiç iyi niyetli olmamış ve komisyona oynayan bir kurum daha tanımam.. Spek ve hisse patronları ile çalıştığını düşündürten uygulamaları hep aynı şekilde olmuştur. Dikkat ederseniz aynı hisselerde günlük yüksek alım hareketleri vardır hep..YTD
A1 CAPİTAL bedelli bölünmenin hemen öncesinden bu yana hissede maestro görevinde.
Biz de az kaşar değilizdir, kötü mötü finansal tecrübemiz vardır çok şükür...Fiyatlar bu seviyelerde kalırsa yıl sonunda F/K (çok muhtemelen) 1 in altına, PD/DD ise 0.30 Lara düşecek. Daha iyi kağıt bulamam...
İyi hafta sonları herkese.. Bana da tebligat geldi.. Salı İzmire gideceğim büyük bir ihtimalle, boş bırakmayın buralarıövgüyle bahsettiğimiz iyi aile çocuklarına
![]()
Sn. Şekerli, tebligat vs ürkütmeyin bizi.. iyi seyahatler.. bol nakitle gelin dönüşte..YTD
A1 CAPITAL, muhafazakar sermayeye yakın bir aracı kurum..
Ticaret helaldir düsturuyla çok canlar yakmıştır yine yakar..
Fol yok yumurta yokken KLGYO da yaptığı analizler ibretliktir..
Neyse bizim işimiz kurtlar sofrasından tok kalkmak.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Evet klgyo yıllar önce 4/5 aralığında gidip geliyordu..peki şimdi durum dahamı kotuki bu fiyatlara demir attı.Sgyo nun balonunu patlattılar.Herhalde bu kağıdı yapanlarda seçimden korkuyor...Birde Dohol var.Kasasinda milyarlar,PD/DD1 in altında kağıt 5 tl bile değil..Buda seçimi bekliyor gitmek için.bakalim pazartesi neler olacak Klgyo da Dohol de...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri