Sayfa 545/691 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Siz gülersiniz
    Üzdü bugün, malı kilitledim bende bayağı bir süre alım ve satım yok kendi bilir. 10 kademe aşağı alım, 10 kademe yukarı satım hedef

2.  Alıntı Originally Posted by A1 CAPİTAL
    Hisse kısa vadeli yükseliş trendi içinde hareketini
    sürdürüyor. Ancak direnç seviyesinde tutunamayıp
    dün başlayan satışlarla aşağı yönlü hareket ettiğini
    görüyoruz.
    • Teknik göstergelerin genelinde ki negatif yön ve
    bazı kısa vadeli teknik göstergelerin aşırı alım
    seviyesinde olması satış baskısının artabileceği
    olasılığını artırıyor.
    • İlk destek noktası olarak 1.30 seviyesini takip
    edeceğiz.
    • 1.30 desteğinin altındaki hareketlerde
    pozisyonlarda ısrarcı olmamak faydalı olacaktır. Alt
    destekler olarak 1.25 ve 1.18 seviyeleri takip
    edilebilir.
    • Yükseliş hareketi olması durumunda ise ilk direnç
    noktası olarak 1.43 seviyesi izlenebilir.

A1 Capital Menkul Değerler A.Ş.
    www.a1capital.com.tr
    Karın ağrıları başladı...Haftaya Şaho yazmaya başlayacak demektir...

Bugün de 1.37 den 100K lot attım sepete. 1.30 da pozisyonu fullerim. YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Karın ağrıları başladı...Haftaya Şaho yazmaya başlayacak demektir...

Bugün de 1.37 den 100K lot attım sepete. 1.30 da pozisyonu fullerim. YTD
    Borsa hayatımda hiç ısınamadığım aracı kurum a1 capitaldir..Hiç iyi niyetli olmamış ve komisyona oynayan bir kurum daha tanımam.. Spek ve hisse patronları ile çalıştığını düşündürten uygulamaları hep aynı şekilde olmuştur. Dikkat ederseniz aynı hisselerde günlük yüksek alım hareketleri vardır hep..YTD

4. A1 CAPİTAL bedelli bölünmenin hemen öncesinden bu yana hissede maestro görevinde.

Biz de az kaşar değilizdir, kötü mötü finansal tecrübemiz vardır çok şükür...Fiyatlar bu seviyelerde kalırsa yıl sonunda F/K (çok muhtemelen) 1 in altına, PD/DD ise 0.30 Lara düşecek. Daha iyi kağıt bulamam...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    A1 CAPİTAL bedelli bölünmenin hemen öncesinden bu yana hissede maestro görevinde.

Biz de az kaşar değilizdir, kötü mötü finansal tecrübemiz vardır çok şükür...Fiyatlar bu seviyelerde kalırsa yıl sonunda F/K (çok muhtemelen) 1 in altına, PD/DD ise 0.30 Lara düşecek. Daha iyi kağıt bulamam...
    Benimde paraya ihtiyacım yok 110 k oldu toplamda dediğim gibi 1.27 olursa alırım, 1.47 olursa satarım artık 100k demir attı hisseye, bekleyeceğim. Bakıyorum zaten tüm iyi hisselerde baskı var ve sahipliler. Kaderimizse çekeriz.. Giderse ekime düşerse ç...me

6. İyi hafta sonları herkese.. Bana da tebligat geldi.. Salı İzmire gideceğim büyük bir ihtimalle, boş bırakmayın buraları övgüyle bahsettiğimiz iyi aile çocuklarına

7. Sn. Şekerli, tebligat vs ürkütmeyin bizi.. iyi seyahatler.. bol nakitle gelin dönüşte.. YTD
    A1 CAPITAL, muhafazakar sermayeye yakın bir aracı kurum..
    Ticaret helaldir düsturuyla çok canlar yakmıştır yine yakar..
    Fol yok yumurta yokken KLGYO da yaptığı analizler ibretliktir..
    Neyse bizim işimiz kurtlar sofrasından tok kalkmak.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    İyi hafta sonları herkese.. Bana da tebligat geldi.. Salı İzmire gideceğim büyük bir ihtimalle, boş bırakmayın buraları övgüyle bahsettiğimiz iyi aile çocuklarına
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8. Evet klgyo yıllar önce 4/5 aralığında gidip geliyordu..peki şimdi durum dahamı kotuki bu fiyatlara demir attı.Sgyo nun balonunu patlattılar.Herhalde bu kağıdı yapanlarda seçimden korkuyor...Birde Dohol var.Kasasinda milyarlar,PD/DD1 in altında kağıt 5 tl bile değil..Buda seçimi bekliyor gitmek için.bakalim pazartesi neler olacak Klgyo da Dohol de...
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    A1 CAPİTAL bedelli bölünmenin hemen öncesinden bu yana hissede maestro görevinde.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 545/691 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •