Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
17,97 -6.5 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 545/568 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon
Arama sonucu : 4542 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,136
    bu durum 2018 yıllarını hatırlatıyor... bütün teknikçilerin dolduğu ucuz hisse arayanların geldiği bir hisse senedi yükseltilmez. o zamanlarda bir Galip girmiş ve bölünmeden önceki 8 liraya çıkarmıştı hisseyi. onu bir şekilde uzaklaştırdılar. bu defa bu çağdaş namdar zevat yalan yanlış yazılarla hepimizi soğuttu. yazdığı hiç bir şeyin aslı astarı yoktu. tıpkı şimdilerde müptezelin yazdığı gibi...
    Leyla grupta muhtemelen Alvimediayı kurtarmak için gitti konuştu... bu müptezel leylanın yönetici olmadığını bilmiyor. Holdingte Leyla sadece YK üyesi. Holdingin içi boşaltılıyor gibi bazı laflar etmeye başladı ve içeriden bilgi aldığını iddia etmeye başladı. Eğer içeriden bilgi bu müptezele veriyorlarsa kesin iplikçinin adamı. ama bu kadar cahil birini neden kiralarlar anlamadım gitti...
    A planınız tutmadıysa bir B planı yapın. benim A planımın epey bir zamanı var. 2028-2029 beklenecek ve bu arada her fırsatta oğlanın hisselerine ilave yapılacak...
    YTD

2. 2.ceyrek bilanco beklentisi nedir araci kurumlarin,gordunuz mu..
    Ve de sizin beklentiniz nedir..

Ayrica diger bir soru da şu olsun,son kötü bilanco bu ceyrek mi dir..bundan sonraki bilancolar iyi olacakmıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,136
    sn wuhanlı
    ikinci çeyrek kötü gelebilir veya iyi saattte olsunlar karışıp iyi de gelebilir. bir şekilde üretimde bakımlar olsa da dağıtım devam ediyordu. geçen yıl ikinci çeyrek kar gelmişti. aracı kurumlardaki analistler sadece bir kaç veriye bakıp tahmine gidiyorlar. kendi adıma ben bir hedef koydum. düşse de satmam 10 dolara kadar yükselse de ( sonrasında bir miktar satabilirim ama yakın vadede. 2028 hedefim daha farklı). o zaman ne yapmalıyım ki. trader değilim zaman içinde bir hedefim belki de hayalim var avunup duruyorum...
    ekonomi toparlanacak mı hayır... bir çok sektör zorda sanırım. ama ALARKO şu haliyle en az etkilenebilecek sektörlerde iş yapıyor. bu yüzden son kötü bilanço diyeb,ilir miyiz bilmem. ama enflasyon muhasebesi gitgide etkisini azalyıyor ise belki rakamlar düzelebilir.

bilmem cevapladım mı?

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn wuhanlı
    ikinci çeyrek kötü gelebilir veya iyi saattte olsunlar karışıp iyi de gelebilir. bir şekilde üretimde bakımlar olsa da dağıtım devam ediyordu. geçen yıl ikinci çeyrek kar gelmişti. aracı kurumlardaki analistler sadece bir kaç veriye bakıp tahmine gidiyorlar. kendi adıma ben bir hedef koydum. düşse de satmam 10 dolara kadar yükselse de ( sonrasında bir miktar satabilirim ama yakın vadede. 2028 hedefim daha farklı). o zaman ne yapmalıyım ki. trader değilim zaman içinde bir hedefim belki de hayalim var avunup duruyorum...
    ekonomi toparlanacak mı hayır... bir çok sektör zorda sanırım. ama ALARKO şu haliyle en az etkilenebilecek sektörlerde iş yapıyor. bu yüzden son kötü bilanço diyeb,ilir miyiz bilmem. ama enflasyon muhasebesi gitgide etkisini azalyıyor ise belki rakamlar düzelebilir.

bilmem cevapladım mı?
    Usta,ben ek alim yapacam bilanco yu bekleyeyim diyorum, satmam zaten bu dakikadan sonra,satma zamani coktan gecti bizler icin..
    Persembe bilanco deniyor, cuma sabahi alim yaparim..insallah en kötü bu çeyrek geride kalır artik

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn wuhanlı

bilmem cevapladım mı?
    Sence cevapladın mı !

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,136
     Alıntı Originally Posted by cbalabanli Yazıyı Oku
    Sence cevapladın mı !

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    siz ne demeye çalıştınız anlamazlığa geleyim ve anladığınız lisana girmeden tekrar edeyim
    soru "2.ceyrek bilanco beklentisi nedir araci kurumlarin,gordunuz mu.. "Ve de sizin beklentiniz nedir..""
    cevap
    "kinci çeyrek kötü gelebilir veya iyi saattte olsunlar karışıp iyi de gelebilir. bir şekilde üretimde bakımlar olsa da dağıtım devam ediyordu. geçen yıl ikinci çeyrek kar gelmişti. aracı kurumlardaki analistler sadece bir kaç veriye bakıp tahmine gidiyorlar."
    diğer soru:

"Ayrica diger bir soru da şu olsun,son kötü bilanco bu ceyrek mi dir..bundan sonraki bilancolar iyi olacakmıdır"

"ekonomi toparlanacak mı hayır... bir çok sektör zorda sanırım. ama ALARKO şu haliyle en az etkilenebilecek sektörlerde iş yapıyor. bu yüzden son kötü bilanço diyeb,ilir miyiz bilmem. ama enflasyon muhasebesi gitgide etkisini azalyıyor ise belki rakamlar düzelebilir."

böyle anlayabildiniz mi acaba? bir de benimle bu şekilde konuştuğunuza bakılırsa beni çok iyi tanımanız ve samimi olmanız gerek ki değiliz, acep bir kuyruk acınız mı var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,136
    bu müptezel kendisinin sıfatlarını başkasına yüklemeye başlamış. embesil onun sülalesidir... muhtemelen fantazilerinin temeli de embesilliği olmuş ki armut dibine düşer tabirini haklı çıkarmış. artık iyice zıvanadan çıkmış. müptezel diyerek ona iltifat ediyormuşuz megerse... vediğim 10 dolarlık hedef onu acıtmış ki sosyal medyadan hakaretler ediyor...
    ben kendi adıma bir yatırım yaptım ve yatırımımın doğru olduğuna inanıyorum. peki bu kendi sıfatını haykıran kişi sizi koruyor mu? size şimdiye kadar bir mantıklı neden sundu mu? zamanında çağdaşa sana uydum sen en iyisini biliyordun bütün malımı sattım dedim. sözüm ona bana haber verecekti alım zamanını. sonra ALARK yükselmeye başladı. dediği neydi biliyor musunuz aklınla hareket etseydin neden benim dediğimi yaptın? bu mahluk sürekli ALARK yatırımcılarını taciz edip duruyor. terbiyesizce laflar edip duruyor. peki yatırımı yoksa size neden beleş uyarı verip duruyor sizce. Ak sakallı dede mi?
    unutmayın bu piyasada kimin ne olduğunu bilemezsiniz ve kimse size para kazandırmak için hareket etmez. kendi yatırımınızı kendiniz yapın...

8. Normalde muptezelin haksiz cikmasi lazim,borsa boyledir ,birisi inatla satin diyorsa,orada yükseliş olmali ama adam hakli 2 yildir..cok entresan..
    Ters manyel yapiliyor herhalde,devamli satin denilerek..
    Bizlerde büyük uyaniklariz ya,satin denilen hissede esas daha cok kalınır anliyoruz..

Sayfa 545/568 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •