Sayfa 547/999 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Yarın global daha eksi olursa

Bak gayri seyret çümbüşü

Hayırlısı artık

2. Bugün tanıdığım birkaç arkadaşım bile 118 üstüne attı DİE kapanışta mal ile girmiş

Düşündüğüm hareketi yaparsa yarın sabah

Soğuk soğuk terletir

3.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Yorumları okuduğumda herkez ekonomi şöyle böyle sorunlar var vs yazıyor peki farzet TÜRKİYE nin başkanı sensin? Lûtfen bir izah edermisin ne yapıpda ekonomiyi düzeltir ülkemizi munasır medeniyetler seviyesine çıkarırsın ? Yahu piyasa aşağı yukarı yapmadığı sürece kim nasıl para kazanıcak?
    Her işi ehline teslim ederek başlayabilirim. Yolsuzluk yapanın sülalesini kuruturum. İsraf edeni çükünden asarım ohooo. 5 saniyede aklıma gelenler.

4. Insan kaynağı düzelmeden ekonomi düzelmez. Onu yapmak da bir başkanın dönemine sığmaz. Onu yapmaya kalkan da bir daha seçilemez. Demokrasi ile yönetilen hiç bir toplum ilerleme kaydedemez demokrasi malesef çöküş aşamasıdır toplumların.
     Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Yorumları okuduğumda herkez ekonomi şöyle böyle sorunlar var vs yazıyor peki farzet TÜRKİYE nin başkanı sensin? Lûtfen bir izah edermisin ne yapıpda ekonomiyi düzeltir ülkemizi munasır medeniyetler seviyesine çıkarırsın ? Yahu piyasa aşağı yukarı yapmadığı sürece kim nasıl para kazanıcak?

para bir şekildedüzelirde .

ahlak sorunu.

o geçti artıkın

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum DOW' da da durum çok farklı değil...

+2' den eksiye geçti DOW da...

Büyük resme etkisi olmasa da sabah panik havası oluşturacağını düşünüyorum...

VİOP öncelikle 132.500, sonrasında 134 üzerinde kaldığı sürece sorun yok...
    Ben de ilk 1 dakikada her gün bir acayip oluyor. Onu ihmal edersek 134.000'i zor görür diye tahmin ediyorum... Haydi hayırlısı...

Keşke dediğiniz 132,5'ye düşse de depoyu fullesek takipteki hisselerimizde...

Ben kendimi endeks put opsiyonları ile hedge ettiğim için takmıyorum. Düşerse, biraz da call opsiyonu koyarız yanına...

Sikıntı yok...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yolcu garantili havaalanı, geçiş garantili köprü ve hasta garantili hastane yaptırmam mesela...

ihaleleri kendi yandaşlarıma değil gerçekten hak edene ve işi en iyi yapacak olana veririm...her yere imam hatip açmak yerine her yere fen ve teknoloji liseleri açarım, sosyal bilimler liseleri açarım...bir adamı 3-5 yere atayıp 3-5 yerden maaş almasına izin vermem...

sayıştayın yaptığı incelemeleri dikkate alırım...yamuk yapana hesabını sorarım...

yav çok var...

8. Ne yani demokrasi dediğimiz aslında biz türklerin kalıbına sığmayan bir cümleden ibaretmidir? Nasıl bir modelle yönetilmeliyizki ekonomi, geçim, kazandığınla eşine çocuklarına güzel bir gelecek inşaa edesin?ayrıca demokrasi olmayan toplumlarda krallık vs padişahlık yada ben yaptım olducuların memleketlerinin de ahvali heç iç açıcı değil malesef

Sayfa 547/999 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •