-
spek çok korktuk bide devre kessene
yapamıyorsan ben yapayım istersen
sen ancak borsaya son zamanlarda yeni giren ky ları korkutursun
oyun yeni başlıyor daha oyunun sonu gibi hareketler çekme gardımızı aldık bekliyoruz
-
şirket son bir haftada 1 milyon lot şirket ortağıda 2.6 milyon lot sattı
3.6 milyon lotun hadi diyelim 600 bin lotunu ky aldı
geri kalan 3 milyon lotu kim aldıysa o düşünsün hisse düşmüşmü çıkmışmı
zaten halka açıklık %28 ve 14.5 milyon lot var bunun %30 demek bu
bizde hesap kitap takas virman takip ediyoruz
2 gün sonra yine bir kurumda toplarsınız satılan malları
şirket sahibi olmuşlar ama bilin bakalım ne olamamış bunlar
-

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pamel birleşme sermayesi 95 milyon , Vertu'nun payı 48 milyon 450 bin görünüyor . Pamel 24, 5 TL fiyatta. Bu şekilde birleşme olursa varın siz değer artış karını hesap edin . Ayrıca Kahve Diyarı bedavaya alınmış. Nazillide yaşıyorum. Buradaki Kahve Diyarı'nı açanlar sadece açılış masrafı 4- 6 milyon lira gibi bir masraf yapmışlardı. Elbette Kahve Diyarı' nın öz malı değil, franchising ama 15 buçuk milyon % 50 için ise , şirket tamamı 31 milyon değerleme eder . Bunu bir kaç yil için de borsaya açsalar 200 milyondan aşağı fiyatlamazlar . Enda Enerji , diğer enerji şirketleri ve yazılım şirketleri var daha .Büyük bir değer artışı olabilir .
-
Sermayeyide arttırırlarsa tadından yenmez
-
Yukarıda 95 milyon sermayeli olan iştirak Pamel değilmiş özür dilerim. 95 milyon sermayeli iştirak Pamukkale Elektrik Üretim Aş . . Bomonti isim değişikliği ile Pamel olan şirket Pamukkale Yenilenebilir Enerji Üretim Aş' dır...
-
Si si götürceksin. Eyyyyy spek başka çaren yokkkk
-
şimdide kaptırdığı 300-500 bin lotu geri almak için çalkalayıp duruyor yukarı aşağı
karşılıklı işlemler yapıyor aracı kurumlarla
sen ancak günlükçüleri dökersin yada kredili alıpta satmak zorunda olanı dökersin
gerçek yatırımcıyada kaptırdın malı onlardan alamazsın dahada kaptırırsın bu gidişle
birde yukarı aşağı yatırarak milleti al sata yöneltiyor üstten sattırana bak aşağıdan alabiliyorsun mantığı
4.çeyrek bilanço gelmeden film kopacak gibi fazla vaktin yok taktacıııııııı
birde çinli haberleri dolaşıyor eğer dogruysa ballı kaymak olacak gibi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri