Cuma günü yabancı payı artarken hisse % 3,5 değer kaybetti. Bu nasıl olabilir ki?
Cuma günü yabancı payı artarken hisse % 3,5 değer kaybetti. Bu nasıl olabilir ki?
Ortadoğu da büyümeye niyetli olan yataş portföyüne uygun mobilyalar ekliyor. Bunun ilk örneği gravity koltuk takımı. Araplar rahatına düşkün insanlardır ve Avrupaya nazaran evlerin metrekarelari oldukça büyüktür. Bu yüzden geniş oturma yüzeyi sunan mobilyalar orada daha çok rağbet görür. Gravity koltuk takımı tamda bu ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanmış. Artık mağazalarda
![]()
Bakan Müezzinoğlu'ndan KDV müjdesi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, mobilyada KDV indiriminin devam edeceği konusunda mobilyacılara müjde verdi.
http://www.milliyet.com.tr/bakan-mue...onomi-2426013/
işyarımın yabancı payı raporlarına göre:
3 nisan: %59.85
4 nisan: %59.74
(bu bilgiler t-2)
Son düzenleme : cok400; 04-04-2017 saat: 15:20.
Daralma devam ediyor. Yarın 8,7'nin altına sarkmaz ise teknik olarak 1 olumlu gün daha geçmiş olur. Formasyondan kopuş günü yavaş yavaş yaklaşıyor gibi...
Neden olmasınSn Cok400. Flamanın üst bandının nereye geldiğini bilmiyorum, elimde hassas program yok. Ama ben kabaca 9,3 hacimli kırılmalı demiştim. Bu teknik çizgiyi irdeleyebilen arkadaşlardan yardım istemek lazım. Ama Bu hafta için geçen hafta belirttiğim ama yine cuma akşamı ötelediğim çift hane bu hafta görülebilir
![]()
Yer İmleri