Sayfa 55/375 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 433 - 440 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Sayın Ezel Bayraktar nasıl Bir cevap bekliyorsunuz. Endeksin %2.5 düşüp günü %1.24 ten kapatacağını bilen bir kişi varmı forumda? Bence yok ayrıca bazı arkadaşlar zaten bende dahil olmak üzere KOZAL ın iyi bir yere geldiğini belli bir aralıkta gideceğini öngörüp ona göre pozisyon aldığımızı söyledik zaten. Habersiz fizanamı çıkacak KOZAL, hiçmi düşmeyecek,hiçmi silkelemeyecek, hiçmi teknik çalışmayacak, hepmi yükselecek böyl ebir dünya yok. Ben kozaa da çok pis silkelendim mesela 45 dk yürüyüşe çıktım. İçimden de geçti satayım malları gelince fiyatı kaçsa geri alırım diye. Bir geldim ki yangın yeri borsa. Ama iyi oldu bugün kü hareketler bütün grup hisseleri silkelendi. Tekniği daha sağlam oldu. Gerçi grafiklere bakmadım daha trendini koruyormu bilmiyorum. Az çok faydam olduysa ne mutlu bana. Saygılar.
    Kibirli ve bencil bir tutum var. Özellikle böyle kritik zamanlarda bu dahada artıyor.

Burası kıraathane değil eğlence yeri değil pek masum bir yerde olmayabilir ama böyle diye taş gibi gururlu kibirli bencil olmayada gerek yok bence.

Bu da yetmiyor konuştuğun cümleden cımbızla kelime alınip tenkit malzemesi yapılıyor.

Eyvallah .
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Kibirli ve bencil bir tutum var. Özellikle böyle kritik zamanlarda bu dahada artıyor.

Burası kıraathane değil eğlence yeri değil pek masum bir yerde olmayabilir ama böyle diye taş gibi gururlu kibirli bencil olmayada gerek yok bence.

Bu da yetmiyor konuştuğun cümleden cımbızla kelime alınip tenkit malzemesi yapılıyor.

Eyvallah .
    Sizin mesajınızı alıntı yapan son kişi ben olduğuma göre alınıyorum ve cevap hakkımı kullanıyorum.
    Öncelikle kıraathanede gibi yazı yazmadım, teknik demişsiniz ben de anlamadan sordum tekniği. Bir kısmını alınarak yazayım, alınmadığım(ulan ve artistlik) kısmı ise bana ait değil zaten,
    "Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun" derler misali dikkatli yazacağım.

Öncelikle 10 gün önce 10 gün sonra mevzusuna geleyim;
    Benim profile girip kozalı aldığım yeri üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz. Yazdıklarım da orada duruyor, kendimce teknik bilgim var ve diğer grafiklerle karşılaştırarak öğrenmeye devam ediyorum, el elden üstündür misali, dediğim gibi grafiklerimi yeterli görmediğim için paylaşım yapmıyorum, gerisi de boş muhabbet olur.
    10 gün sonra ise;
    Hedefimi yazmıştım, 3 hesaptan işlem yapıyorum, 2018 de aldığım(yani 10 günlük değil 10 gün sonralık da değil) oldukça yüklü kozallarım, süreçle ilgili beklentim gerçekleşene kadar evladiyelik, diğer hesabım ise al sat hesabı ve onda da duruyor, yine yazayım ne 10 gün önce vardım ve hedefim gereği ne 10 gün sonra da ben olacağım, daha mı iyiyim ya da daha mı akıllıyım demek oluyor bu.

Saygısız tek kelimem yokken ulan ve artistlik gibi kelimeler ve kıraathane... Neyse, alınma sebebimi yazdım, bu zamana kadar kimseyle atışmadım, umarım son olur, ayrıca burada grafik çizene, takas paylaşana da saranlar varken bir daha buraya niye gelsinler, niye fink atıp paylaşım yapsınlar, oradan dönerse böyle olur, buradan çıkarsa aşağı, olmadı yukarı, belki de hem aşağı hem yukarı. Hadi kalın baş başa, zaten paylaşımım da yok, olursa olmazsa. ytd.

3. Noluyor ya oyun bitmediki daha.Ons saliverdi buda düzeltme için bahane oldu.satanlar zaten acikci.Elbet yerine koyacaklar.Ortada kesin bir satıcı varsa konuşun.Koskocaman Yok.Herkes beklentisini beklesin gerisi boş.

Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku

Eyvallah .
     Alıntı Originally Posted by Patari Yazıyı Oku
    Sizin mesajınızı alıntı yapan son kişi ben olduğuma göre alınıyorum ve cevap hakkımı kullanıyorum.
    Öncelikle kıraathanede gibi yazı yazmadım, teknik demişsiniz ben de anlamadan sordum tekniği. Bir kısmını alınarak yazayım, alınmadığım(ulan ve artistlik) kısmı ise bana ait değil zaten,
    "Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun" derler misali dikkatli yazacağım.

Öncelikle 10 gün önce 10 gün sonra mevzusuna geleyim;
    Benim profile girip kozalı aldığım yeri üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz. Yazdıklarım da orada duruyor, kendimce teknik bilgim var ve diğer grafiklerle karşılaştırarak öğrenmeye devam ediyorum, el elden üstündür misali, dediğim gibi grafiklerimi yeterli görmediğim için paylaşım yapmıyorum, gerisi de boş muhabbet olur.
    10 gün sonra ise;
    Hedefimi yazmıştım, 3 hesaptan işlem yapıyorum, 2018 de aldığım(yani 10 günlük değil 10 gün sonralık da değil) oldukça yüklü kozallarım, süreçle ilgili beklentim gerçekleşene kadar evladiyelik, diğer hesabım ise al sat hesabı ve onda da duruyor, yine yazayım ne 10 gün önce vardım ve hedefim gereği ne 10 gün sonra da ben olacağım, daha mı iyiyim ya da daha mı akıllıyım demek oluyor bu.

Saygısız tek kelimem yokken ulan ve artistlik gibi kelimeler ve kıraathane... Neyse, alınma sebebimi yazdım, bu zamana kadar kimseyle atışmadım, umarım son olur, ayrıca burada grafik çizene, takas paylaşana da saranlar varken bir daha buraya niye gelsinler, niye fink atıp paylaşım yapsınlar, oradan dönerse böyle olur, buradan çıkarsa aşağı, olmadı yukarı, belki de hem aşağı hem yukarı. Hadi kalın baş başa, zaten paylaşımım da yok, olursa olmazsa. ytd.
    Sayın Patari karşılık verdiğiniz kişi boş yazıp KOZAL'DA baş yorumcu olma hevesi içinde sağa sola laf sokan boş biri.
    Dikkate alıp cevap vermeye değmez
    Herkesi kendisi gibi boş görüyor.
    Sürekli kağıt artsın ister.
    Ne teknik yazar ne de temel yazar
    Sadece ileri geri boş hem artar der hem de düşer der
    İkisinden birisi olunca da bak benim dediğim oldu
    Bildim
    Deyip kendi kendini alkışlar.
    Arada da birşeyler analiz edip veri sunanlara da hakaret eder.
    Cahil ile muhabbet
    Nafiledir

5. bu hafta 150 üstü kapanış olursa sağlam bir teyit olacak..
    155 - 160 arası kapatırsa çok güçlenecek.

kozal bu aralar çok çalımlı, çok kabadayı yürüyor.
    kaç paralık delikanlı olduğunu iki, üç aya kalmaz anlarız.

6.  Alıntı Originally Posted by ank06 Yazıyı Oku
    Sayın Patari karşılık verdiğiniz kişi boş yazıp KOZAL'DA baş yorumcu olma hevesi içinde sağa sola laf sokan boş biri.
    Dikkate alıp cevap vermeye değmez
    Herkesi kendisi gibi boş görüyor.
    Sürekli kağıt artsın ister.
    Ne teknik yazar ne de temel yazar
    Sadece ileri geri boş hem artar der hem de düşer der
    İkisinden birisi olunca da bak benim dediğim oldu
    Bildim
    Deyip kendi kendini alkışlar.
    Arada da birşeyler analiz edip veri sunanlara da hakaret eder.
    Cahil ile muhabbet
    Nafiledir
    Sen niye yerinden çıktında yine mehtiye düzdün bana ya. Ben gurur, kibir, bencillik dedim sadece ışıltınmı gölgelendi cici çocuk. Hem sen nasıl bir konumdasında bunları bana söylemeden edemiyorsun? Yok cahilmis yok bilmemneymis. Sen kendini dervişmi sanıyorsun ermişmi sanıyorsun.

Bu mehdiyeyi düşünüp düşünüp yazıyorsun. Şimdi bir vicdan yap empati yap kurgu yap bu sözleri kanlı canlı karşında olsam bunları bana söyler veya söyleyebilirmisin?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku

Eyvallah .
    Sayın Ezel Bayraktar karşılıklı atışmaları sevmem nacizane tavsiyem yazılarınızı okuyup forum için yararlı olup olmadığınızı düşünmenizdir. Ayrıca borsa ile ilgili bilginiz olduğundan da şüpheliyim. Onun için teknik bilgi ve birikim yönünden sizden kat be kat ben ve benim gibi kibirli insanlarla atışmayın. Birde engelledim sizi ekşi sözlük forumu tarzı yazılarınızı görmeyeyim artık.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

8.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Sayın Ezel Bayraktar karşılıklı atışmaları sevmem nacizane tavsiyem yazılarınızı okuyup forum için yararlı olup olmadığınızı düşünmenizdir. Ayrıca borsa ile ilgili bilginiz olduğundan da şüpheliyim. Onun için teknik bilgi ve birikim yönünden sizden kat be kat ben ve benim gibi kibirli insanlarla atışmayın. Birde engelledim sizi ekşi sözlük forumu tarzı yazılarınızı görmeyeyim artık.
    Sayın Aptamil,
    Şu engelleme işi nasıl oluyor?
    Engellenen göndericinin KOZAL, IPEKE veya KOZAA gruplarına yazdığı içi boş yazılarını artık görmeyeceksem çok iyiymiş 😊😊😊
    Sürekli bilgi yoksunu boş yazılarla ekran karartması, ajitasyon yapılır oldu.
    Forumda eskisi gibi Teknik, Temel, Takas veri analizi paylaşımı da yapılmaz oldu.

Sayfa 55/375 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •