Originally Posted by
Patari
Sizin mesajınızı alıntı yapan son kişi ben olduğuma göre alınıyorum ve cevap hakkımı kullanıyorum.
Öncelikle kıraathanede gibi yazı yazmadım, teknik demişsiniz ben de anlamadan sordum tekniği. Bir kısmını alınarak yazayım, alınmadığım(ulan ve artistlik) kısmı ise bana ait değil zaten,
"Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun" derler misali dikkatli yazacağım.
Öncelikle 10 gün önce 10 gün sonra mevzusuna geleyim;
Benim profile girip kozalı aldığım yeri üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz. Yazdıklarım da orada duruyor, kendimce teknik bilgim var ve diğer grafiklerle karşılaştırarak öğrenmeye devam ediyorum, el elden üstündür misali, dediğim gibi grafiklerimi yeterli görmediğim için paylaşım yapmıyorum, gerisi de boş muhabbet olur.
10 gün sonra ise;
Hedefimi yazmıştım, 3 hesaptan işlem yapıyorum, 2018 de aldığım(yani 10 günlük değil 10 gün sonralık da değil) oldukça yüklü kozallarım, süreçle ilgili beklentim gerçekleşene kadar evladiyelik, diğer hesabım ise al sat hesabı ve onda da duruyor, yine yazayım ne 10 gün önce vardım ve hedefim gereği ne 10 gün sonra da ben olacağım, daha mı iyiyim ya da daha mı akıllıyım demek oluyor bu.
Saygısız tek kelimem yokken ulan ve artistlik gibi kelimeler ve kıraathane... Neyse, alınma sebebimi yazdım, bu zamana kadar kimseyle atışmadım, umarım son olur, ayrıca burada grafik çizene, takas paylaşana da saranlar varken bir daha buraya niye gelsinler, niye fink atıp paylaşım yapsınlar, oradan dönerse böyle olur, buradan çıkarsa aşağı, olmadı yukarı, belki de hem aşağı hem yukarı. Hadi kalın baş başa, zaten paylaşımım da yok, olursa olmazsa. ytd.
Yer İmleri