Originally Posted by
White Knight
Şirket logosu değişmiş.
"Değerli yatırımcılarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımız,
ATP olarak heyecan verici marka yolculuğumuzda önemli bir adım atıyoruz: yeni logomuz ve tek çatı altında topladığımız markalarımızla karşınızdayız!
Yeni logomuzla stratejimizi ve değerlerimizi çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve yatırımcılarımıza daha iyi yansıtmayı amaçladık. Sorumluluk, yenilikçilik, proaktif iletişim ve sürdürülebilir gelişimden oluşan değerlerimize bağlılığımızı vurguladık. Sahip olduğumuz dikey yetkinlik ve ileri teknolojilerle müşterilerimizin esneklik, çeviklik, inovasyon ve değer yaratma performansına sağladığımız katkıyı görsel olarak ifade ettik.
Logo yenileme çalışmamızın parçası olarak tüm markalarımızı stratejik olarak tek çatı altında buluşturduk. Bu stratejinin markalarımızın sahip olduğu potansiyeli ve şirket olarak birlikteliğimizin gücünü daha iyi ortaya koyacağına inanıyoruz.
Bu projenin her aşamasında bize görüş ve önerileriyle katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Logomuzun kolektif bir performansla ortaya çıkmış olmasının bizim için değeri büyük. Attığımız her adımın parçası olmanızdan gurur duyuyoruz. Birlikte daha sürdürülebilir, daha inovatif ve daha başarılı bir geleceğe doğru yürümek için sabırsızlanıyoruz!
Yeni logomuzun hepimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yeniliğin ve değişimin bu heyecan verici anında yanımızda olduğunuz için teşekkürler!"
bu logo değişimi tam vaktinde olmuş..tam da globalleşmeye başlamış ve karlılığını üst seviyelere taşımış iken yaptıkları bir yenilik...biz bu yeniliği son bir aydır fark ediyorduk..hayırlı uğurlu olsun..umarım borsada da yatırımcısını fazlası ile memnun eder...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri