Sayfa 55/256 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. arkadaşlar herkesın kendı kararı yanlış anlaşılmasın,,alan alır satan satar tahta orada..ben kendı adıma olumlu taraftayım..!!

malıyetımin altına gelırse kademelı alırım ,gelmezse ızlerım..bir yıl içinde gelebılecek bır sermaye artışına kadarda elımdekı malı satmayı düşünmüyorum..1 -8,,1-10 gıbı bır sermaye atışı çok güzel olur bızler ıçın..
    Son düzenleme : kwon3; 08-12-2022 saat: 11:04.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    arkadaşlar herkesın kendı kararı yanlış anlaşılmasın,,alan alır satan satar tahta orada..ben kendı adıma olumlu taraftayım..!!

malıyetımin altına gelırse kademelı alırım ,gelmezse ızlerım..bir yıl içinde gelebılecek bır sermaye artışına kadarda elımdekı malı satmayı düşünmüyorum..1 -8,,1-10 gıbı bır sermaye atışı çok güzel olur bızler ıçın..
    Maliyetin kaç bilmiyorum doğal olarak, ama bu gidişle altına gelme ihtimali düşük görünüyor
    Hisse sayısı da çok az zaten. 9000 kişi biner lot alıp kenara koysa tahtada işlem yapacak kağıt kalmıyor.

3. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. vay vay vay

bu tavanda cafere ve ekurıne gelsın,,vay vay vay..cafrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrri getirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

akşam gelır 600 mılyon usd ıle şu kadar alfas olur dıye,,sen kazandığına bak a cafer ,,musluklar açıkken kovayı doldurmaya bak ,,sana ne pıyasa değerınden o işler öyle olsa bazı şirketler pd/dd: 1 den işlem gormez,,o senın aklının soyledığı bırde pıyasanın soyledığı var sen ona bakacaksın,,akıntıya karşı kurek çekılmez ,,yonunü akıntının yonune çevırmelısın yoksa rüzgarı tersten yersın cafercim,,

yarın musluklar kapanınca sağa sola bakıverırsın

9 mılyon lot *241 tl:2.169 mılyon tl oda yaklaşık ,,110 mılyon usd eder ,,benım için alfasın pıyasa degerı budur,,dolaşımdakı paya sahıp olmak ısteyen bırı 100 mılyon uusd ye buradan hepsını alabılır..

benden alamaz o başka cafercan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Halka açıklık oranının %20 olması güzel, ileride yapılabilecek muhtemel sermaye artışları için çok iyi bir oran

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    vay vay vay

bu tavanda cafere ve ekurıne gelsın,,vay vay vay..cafrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrri getirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

akşam gelır 600 mılyon usd ıle şu kadar alfas olur dıye,,sen kazandığına bak a cafer ,,musluklar açıkken kovayı doldurmaya bak ,,sana ne pıyasa değerınden o işler öyle olsa bazı şirketler pd/dd: 1 den işlem gormez,,o senın aklının soyledığı bırde pıyasanın soyledığı var sen ona bakacaksın,,akıntıya karşı kurek çekılmez ,,yonunü akıntının yonune çevırmelısın yoksa rüzgarı tersten yersın cafercim,,

yarın musluklar kapanınca sağa sola bakıverırsın

9 mılyon lot *241 tl:2.169 mılyon tl oda yaklaşık ,,110 mılyon usd eder ,,benım için alfasın pıyasa degerı budur,,dolaşımdakı paya sahıp olmak ısteyen bırı 100 mılyon uusd ye buradan hepsını alabılır..

benden alamaz o başka cafercan
    Dolaşımdaki paya sahip olup da ne yapacak, şirketin %80'i patronun elinde iken?
    Bizim gibi elinde hisse olanların umudu para kazanmak yoksa şirketin yönetimine talip değiliz
    Eğer sadece spekülasyondan para kazanmaya çalışmıyorsak, şirket para kazanırsa yatırımcısı da kazanır eninde sonunda.
    Spekülasyon olur mu, hem de alası olur bizim borsada. Ama biz yapamayız onu. Birileri yapar biz de şanslıysak sebepleniriz.

7.  Alıntı Originally Posted by ooaa Yazıyı Oku
    Dolaşımdaki paya sahip olup da ne yapacak, şirketin %80'i patronun elinde iken?
    Bizim gibi elinde hisse olanların umudu para kazanmak yoksa şirketin yönetimine talip değiliz
    Eğer sadece spekülasyondan para kazanmaya çalışmıyorsak, şirket para kazanırsa yatırımcısı da kazanır eninde sonunda.
    Spekülasyon olur mu, hem de alası olur bizim borsada. Ama biz yapamayız onu. Birileri yapar biz de şanslıysak sebepleniriz.
    Dostum borsada spekülasyon caizdir ve her daim yapılır ,, suç olan manıpülasyondur,, zaten tamamını toplamaya kımse cesaret edemez bırak alfası hıcbır hıssede yapamazlar ,,

Sanırım galıptı ozgyo da böyle bır dümen çevirmeye çalıştı ,, günlerce tavan tavan götürdü hısseyı ,, patron bır bedellı patlattı tavan serılerı tabana döndü ,, o iş yemez yanı ,yenı arzlardan snıca ısı 91 fk dan fıyatlanıyor şuan ,,

İsterlerse 200 fk ya da çekerler para kımdeyse onun borusu öter ,, önemli olan son durağa gelmeden inmesini bilmekte ,, !!

Kaldıkı pıyasa yapıcılığı kapsamında halka arzlarda ekstradan ortak satışı olur bunlar cebe indirmek için yapılmaz , pıyasada şirket hısselerıne istedıklerı hakımıyeti sağlamak için yapılır ,, yanı fıyat hareketlerının yüzde doksanı şirket tarafından kontrol edılir,,

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum borsada spekülasyon caizdir ve her daim yapılır ,, suç olan manıpülasyondur,, zaten tamamını toplamaya kımse cesaret edemez bırak alfası hıcbır hıssede yapamazlar ,,

Sanırım galıptı ozgyo da böyle bır dümen çevirmeye çalıştı ,, günlerce tavan tavan götürdü hısseyı ,, patron bır bedellı patlattı tavan serılerı tabana döndü ,, o iş yemez yanı ,yenı arzlardan snıca ısı 91 fk dan fıyatlanıyor şuan ,,

İsterlerse 200 fk ya da çekerler para kımdeyse onun borusu öter ,, önemli olan son durağa gelmeden inmesini bilmekte ,, !!

Kaldıkı pıyasa yapıcılığı kapsamında halka arzlarda ekstradan ortak satışı olur bunlar cebe indirmek için yapılmaz , pıyasada şirket hısselerıne istedıklerı hakımıyeti sağlamak için yapılır ,, yanı fıyat hareketlerının yüzde doksanı şirket tarafından kontrol edılir,,
    Biz de spekülasyon da yapılır manipülasyonun da kralı yapılır
    "Insider trading"in de alası ile yapılır. Daha üç gün önce yönetimde ağırlığı olan Kardemir A ve B grubu hisselerinin bir bölümü Varlık Fonu tarafından satın alındı. Hangi kuşlar birilerinin kulağına fısıldamışsa, haber açıklanmadan bir önceki gün A ve B tavan oldu. Kimseye hesap sorulacak mı? Hayır tabii ki.
    Bir de bu satışa kim hangi yetki ile karar verdi o da ayrı bir konu!!

Sayfa 55/256 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •