Sayfa 550/639 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Bu sayfada son bir yilda en az 3000 yazi yazilmistir ama toplasan 20 kisi yoktur bununda en az 10_15 nin niyeti belli algı yönlendirmeye çalışıyor heleki seddülbahir ( tradeport) kocamuglalali akpaz uhacettepe üç dört tane daha var ama emin olamadigim icin saymiyorum kusura bakmayin ama size hic guvenmiyorum tabi aynı şeyi sizde benim icin düşünebilirsiniz. Yok eğer yanılıyorsam sizin için suizanda bulunduğumdan artık hakkınızı helal edin😃
    benim hakkimda da aynı şeyi düşünenenler varsa bende yana helal olsun Allah biliyor bir tane artniyetli yönlendirme amaçlı yazı yazmadim zaten yazılarımda hicbir veriye ve bilgiye dayanmadan hep ikili tahminlerde bulundum ne düşünüyorsam onları yazdım üc kurus icin kimsenin vebaline girmek istemem

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Bu sayfada son bir yilda en az 3000 yazi yazilmistir ama toplasan 20 kisi yoktur bununda en az 10_15 nin niyeti belli algı yönlendirmeye çalışıyor heleki seddülbahir ( tradeport) kocamuglalali akpaz uhacettepe üç dört tane daha var ama emin olamadigim icin saymiyorum kusura bakmayin ama size hic guvenmiyorum tabi aynı şeyi sizde benim icin düşünebilirsiniz. Yok eğer yanılıyorsam sizin için suizanda bulunduğumdan artık hakkınızı helal edin😃

Doğru söylüyorsun dostum.hele şu seddulbahir yok mu.önce tradeport rumuzuyla sonra da seddulbahir nickiyle aylarca algı operasyonu yaptı. Görevini tamamladı..çok ah ve beddua aldı insanlardan..allah herkesin kalbine göre versin. Ne diyim..ben başından beri olumsuzdum.hâlâ da öyleyim. Çok şükür zaman beni diger goygoycular gibi yalanci çıkarmadı...

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsun dostum.hele şu seddulbahir yok mu.önce tradeport rumuzuyla sonra da seddulbahir nickiyle aylarca algı operasyonu yaptı. Görevini tamamladı..çok ah ve beddua aldı insanlardan..allah herkesin kalbine göre versin. Ne diyim..ben başından beri olumsuzdum.hâlâ da öyleyim. Çok şükür zaman beni diger goygoycular gibi yalanci çıkarmadı...
    Güzel hoş söylüyorsunda lakin senide aynı katagoriye soktuk onu napcaz

4. Unutmuşum Muratz da var onuda ekleyim

5. 1.sean kapanişta kim aldı horen varmı

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Güzel hoş söylüyorsunda lakin senide aynı katagoriye soktuk onu napcaz

Valla benim icim rahat. Onlar hep olumlu yazdi.tarih vererek su haber gelmezse bana sahtekâr diyebilirsiniz bile dedi.istesem patronun geri alim taahhudunden daha fazlasını yaparım dedi.yazilim programi hazirlatiyorum bile dediler. Hep umut tacirliği yaptilar.ben ise bir eseklik yaptım hata ettim bu kagidi aldim.ama baska magdurlar olusmasin diye 2 senedir hep olumsuz yönü ama gerçekleri yazdim.beni dinleyip alim yapmayan varsa 2 yildir en az yuzde 50 karda..o yuzden insanlara zararim degil faydam olmustur. O yuzden ben kesinlikle o adamlarla kiyaslanamam.vicdanim cok rahat...

7.  Alıntı Originally Posted by mselim1313 Yazıyı Oku
    1.sean kapanişta kim aldı horen varmı

Onu bende merak ediyorum umarim cok ucuz diye ky atlamamistir yoksa dahada karamsarlığa düşerim

8.  Alıntı Originally Posted by mselim1313 Yazıyı Oku
    1.sean kapanişta kim aldı horen varmı

Sayfa 550/639 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •