Sayfa 550/976 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

hans Guest
    Burada herkes görüşünü paylaşıyor. Herkes yanılabilir de doğru tahminde de bulunabilir.. kimsenin kinseye dönme dolap, şaklaban gibi hakaret etme hakkı yoktur.. kibirli kendini beğenmiş edayla önüne gelen herkese hakaret etmek ve etrafuna topladığı bir kaç şakşakçı ile kendine kibir dağları yaratmak kimseye yakışmaz. Fikirlerini ve düşüncelerine katılmadığın herkesi eleştirebilirsin. Kendini eleştirilmez görüp sağa sola hakaret yağdırmak insanoğkuna yakışmaz.. kibir şeytanın en asli özelliğidir

hans Guest
    Bir daha da bu forumda yazmam..

3.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Hans gerek yok biz seni biliyoruz. Onların istediği zaten bu rahat at koşturmak ve bir tek ben bilirimi oynamak. Benim gibi yap laf atınca cevap verme dediklerine he de geç. 1.10 dediğinde de hatırlarsın buna yakın bir durum vardı. 2 kişi senle dalga geçmişti sonra ne oldu 1.08 in altına indi. Gerek yok boş ver doğru ne yaparlarsa yapsınlar doğrudur.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.

4. “Tanr’nın mağfiretiyle, Kutsal Roma Kilisesi’nin kardinalleri ve tüm Hristiyan Cumhuriyeti’nde özel olarak sapkınlık yozlaşmalarına karşı görevlendirilmiş, papalığın baş engizisyoncuları olarak, müteveffa Vincenzo Galileo’nun oğlu, Floransalı, yetmiş yaşında olan sen Galileo Galilei, 1615 yılında hiç kimse tarafından öğretilmeyen ve Güneş’in evrenin merkezi olduğu, yerinden kımıldamadığı, Dünya’nın ise merkez olmadığı ve günlük bir hareket içinde olduğu yönündeki yalan öğretiyi gerçek kabul ettiğin; aynı öğretiyi öğrencilerine aşıladığı; Almanya’daki matematikçilere ve diğer mektuplaştığın kişilere bu yönde mektuplar gönderdiğin; Güneş lekeleri hakkında bir kitap bastırdığın ve aynı zamanda Kopernik’e de ait olan bu öğretiye ilişkin başka matinler de yayınladığın için bu mahkemeye ihbar edildin.

5. Galileonun yargılanma metni.o zaman hepimiz galileo yu aptal yerine koyardık muhtemelen. Ama zaman herşeyi gösterdi. Onun icin takma herkes işini yapıyor.

6. Beni melinaya benzettiler ben ne yapayım 🤣[emoji16]

7.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Gel gel değildir sayın prenses.. haremağamız bu kadar malı boşa mı topladı.. benim gibi 1,29 dan satıp 1,10 dan almayı bekleyenlere kök söktürmek için yaptı.. çok götürecek bu kadar malı topladığına göre.. ben kumda oynayarak bekliyorum 1,10 u

26 6 2019 da yazmışsın

verebileceğini daha sonrada 1,10-1,15 lerden yerine koyabikeceğini söyledim.. aksine bir şekilde 1,20 lerdeyken direkt 1,10 lara düşecek diye bir yazım varsa bul ve adamsan oaylaş

buda bugünkü yazın

buldum vede paylaştım kım adam kım değil karar forumun

8.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku

sen zaten adam olsan elinde olmayan hısse senedine yorum yapmazsın

üstelikte yorumlarında yanıldığın halde gerçekten çukursun .

Sayfa 550/976 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •