Yak ormanları, aç turizme, aç madenciliğe...Para burda...
Bu arada bir videoya rastladım...Gezici/Mobil trafik polisleri oto içinde devriye gezerken hız ölçüp 1002 TL 1002 TL ceza yazıp duruyorlar...
Aman haaa...Hız yapmayın...Çarpılırsınız bi yerde...
Para lazım para...İşler kesat...İşsizlik had safhada, sanayi üretimi eksi yerlerde...
Ayvagöbekli Doktrini yazdım ben, 3 sene önce...
Bu doktrine göre; önce Kürt Koridoru denilen şimdi Barış Koridoru denilen koridorun, Hazar'dan Akdeniz'e uzanacağını adının ise ''Hazar Koridoru'' olması gerektiğini yazmıştım...
3 sene önce...
Aslı Türk Koridorudur...Böyle olduğunda Trakya kadar büyük olacak...
)))))))))))))))))))))))))))))))
@erefefik
bora bey senin yaş ilerledi, havalar da sıcak, sanırım tıbbi kontrollerini aksatmaya başlamışın, doktora görünmende fayda var..
sorduğun soruya cevap yazmıştım ama istediğin gibi olmamış sanırım.. efendim, türkiye devleti girerim rojawa'ya demiş demiş de girememiş sonra.. bunlar da, giremedin işte, giremedin işte diye tepiniyolar.. ulan, 10 yaşındaki çocukların fener-gassaray polemikleri bile sizden daha sofistike.. diplomasi, devlet yönetimi, savaş, karşında namlı amerikan savaş makinası.. çocuk oyuncağı mı bunlar.. gircem gircem dedi, giremedi ? buna mı cevap bekliyosun ?
bak aşağıda foreign policy sitesinde bugün yayınlanan bi analiz var.. cfr'nin yayın organıdır, dünyada herkesin ciddiye aldığı bi yayındır.. başlık: erdoğan washington'la keman gibi oynuyor.. makalenin özeti: erdoğan giricem diye blöf yaptı, washington'dakiler buna inandı ve abd gereksiz yere bis sürü taviz verdi türkiye'ye..
https://foreignpolicy.com/2019/08/15...fiddle-turkey/
bonzaiyi çeken badem troll buraya damlıyor anlamadım ki,onuda mı dolarla satıyorlarda bunlar burada ahahaha
Yaşımla uğraşmaktan başka bir marifetiniz yok...
Sağlığımla da buradakilerin dolardan zararı kadar ilginiz var biliyorum...
Bak bu seninle son muhatap oluşum.
Fikriyatın bana uzak olsa da kılığın adam kılığına benziyordu.
Farkın yokmuş o temsil ettiğin güruhtan...
Selametle.
Onlar bu memleketin yetiştirdiği çok değerli insanlar. Dünyada ne olup bittiğinin farkındalar.Tavuk Çiftliğindeki kankalara alışmışsın.
Moruğun yazdıklarını dikkatli okumanızı tavsiye ederim. 1 hafta önce yazdığı bir mesaj vardı, 2 cümle herşeyi özetliyordu: ''Büyümeyeceksin'', ''büyümek tehlikelidir'' gibi bir şeydi.
O anda ceza aldığım için tebrik edemedim, şimdi ediyorum.
@erefefik
Yer İmleri