Öyle diyorsan öyledir!!!
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle diyorsan öyledir!!!
Benim kafamı kurcalayan konu.bu adamlar tahvil ödeme günü geldiği zaman şak diye parayı nerden buluyorlar..enteresan bir durum. Demekki nakit var ellerinde.
Birde şu varki..bazi büyük marketler artık kendi tedarik firmalarını kurmaya başladı.. bu sektörde iş yapması oldukça zor.
Faaliyet alanını değiştirmesi lazım.. bazı arkadaşlar inşaat işine girse diyorlar..buda pek mümkün görünmüyor.
Patronlar da yeni faaliyet alanı kesin arıyorlar ama henüz sonuç sıfır.
Belki yapılandırılan banka borçların ilk birkaç taksidini ödeyebilirler ama faaliyet alanı yaratamazlarsa.sonucu belli
Tahvil ödemelerini doco taco oradaki alacağiindan alip ödüyor
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlaşilmasın amacım:siyaset yapmak değil
Bu siyasi ortada bile iş yapamadiysa batmıştır kesin
Son 10 senedir AKP plakalar bile para efiyor plaka kadar değerin yokmuş akpaz a Akp az geldi heralde
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanda gerçekten sabır bırakmıyor buna sebep olanlar (kasten ve göz yumanlar) küfretsem ettiğim küfre yüzlerine tükürsem tükürüğüme yazık. Bu kadar da olmaz söyleyecek tek kelime bulamıyorum . velev ki bu dünyada hesabını soramadık anladık namus ahlak vicdan da yok ALLAH korkusu da mı yok. Gerzekler bu dünyada üç kuruş kazandınız lakin öbür tarafta kaybettikleriniz ne olacak kazançlı mı çıktığınızı zannediyorsunuz neyse arada bir boşalmak lazım kimseyi etkilemek için yazmadım umudum çok çok azda olsa sonuna kadar burdayım satacak noktayı ve zamanı çoktan geçtik beklemeye devam
Yer İmleri