Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 552/875 ÝlkÝlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7270 madde; 4,409 - 4,416 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sizce yeterince dökülen oldumu
     Alýntý Originally Posted by Hus911 Yazýyý Oku
    feto olsun mucait oren grubu olsun 5. kol faaliyeti kapsaminda calistigini dusunuyorum
    batirmak soyle.dursun
    feto en guclu zamaninda bile bu gruba.dokunmamistir.
    Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by yesil bursa Yazýyý Oku
    Sizce yeterince dökülen oldumu

Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hala saydýrýyor.....[emoji2960]

Olmamýþtýr...[emoji3064]

Hus seni takdir ediyorum...[emoji3166]

Sýkýntý yok...[emoji7]

Ýhlas GM 8
    Ýhlas 6
    Iheva. 8
    Gzt. 6

Biraz daha baskýlaman gerek, yetmiyor...[emoji3062]

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

3.  Alýntý Originally Posted by cevahirr Yazýyý Oku
    Hala saydýrýyor.....[emoji2960]

Olmamýþtýr...[emoji3064]

Hus seni takdir ediyorum...[emoji3166]

Sýkýntý yok...[emoji7]

Ýhlas GM 8
    Ýhlas 6
    Iheva. 8
    Gzt. 6

Biraz daha baskýlaman gerek, yetmiyor...[emoji3062]

Acýttýmmý bir yerlerini cevahir h.efendi..sen boþ ve anlamsýz konuþmalarýna mücahit efendiyi desteklemeye devam et..Burada silah paylaþacak kadar zayýf kiþiliðe sahipsin baþkada biþey yazmaya lüzum görmüyorum senin için herkes kafa buluyor seninle ama ben o günaha girmeyeceðim..Akýllý ol laf sokup durma muhatabým deðilsin...

4.  Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Acýttýmmý bir yerlerini cevahir h.efendi..sen boþ ve anlamsýz konuþmalarýna mücahit efendiyi desteklemeye devam et..Burada silah paylaþacak kadar zayýf kiþiliðe sahipsin baþkada biþey yazmaya lüzum görmüyorum senin için herkes kafa buluyor seninle ama ben o günaha girmeyeceðim..Akýllý ol laf sokup durma muhatabým deðilsin...
    Hem risale nur yazýlarý paylaþýp hem silah mý paylaþmýþ ilginç? Gerçi Ýslami gerçek yaþayanlar faizci dolandýrýcý ihlas hissesi almaz orasý ayrý bir konu. Ben az bý Rüçhan aldým mecbur daldýk bu cendereye... Aldýðýnýz hisse Sasa gibi olacak adam gibi patron... Ýsterse puta tapsin. Adam zor günde geri alým yapýp yatircisini üzmüyor. Bizde bu uckagatcilari zengin edelim anca neyse bekleyin arkadaþlar zarara vermeyin bu günlerde gelir geçer. Önemli olan çýktýðýnda trende durabilmek

5.  Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Sayýn WS

Haddinizi aþýyorsunuz ukelaca sosyal medyada acizliðin üzerinden ahkam kesersin

Körü körüne saplanmýþsýn
    benim çocukluðumda çocukça benim yaptýðým hareketleri yapýp batacaksýn sonrada her yere saldýracaksýn

Ben 93 de senin paran kadar parayý zararýn kadar da deðil paran kadar parayý çaldýlar nasrullah ayan bilirmisin bilmezsin çocuk...) iflas ettik diye yine senin kadar aðlamadým hakaret etmedim

Ben buraya 1.05 den girip 1.12 den çýkacaktým hatta yazdým o gün gelmedi bir gün sonra 1.16 tavana gelince de daha yukarýsý olur diye niyetimi hýrsa kaptýrdým zarar ettim

91 den sattým çýktým

Altdan almak için kolluyorum

Ancak ondan daha güzel þahane düþtüðü yere hemen gelen hisseler varken gelmek mi...

git iþine çocuk..

Beni buraya para yatýrmam

ihlasa inancým hiç olmadý olmazdý olmayacakta.

Beni git sarky da takip et.

Sen aþýk olmuþsun
    Neye
    Bir tabir var ya..

Terbiyesiz çocuk..

Haddini aþýyorsun.

Ben sadece hus 91 i sosyolojik olarak tecrübe adýna çözmek istiyorum o kadar .

Ben iki tane tophane de iken gördüðüm ortalýðý karýþtýranlarý orman kenarýnda ölü olarak okumuþ adamým

YK diye aracý kurumu da.

Kaybetmek de erdemdir senin ki haddini bilmemektir.

Ceza almak uðruna bunu sana yazdým.

Benim devlet de Nasrullah ayan da almam gereken 327 adet ereðlinin bugün kü karþýlýðý 4 milyon..

Haddini bil.

Borsa terimlerinin en incesini para için araþtýran adam spor da bjk için her geçmiþi de bilen boþ adam....

Biraz ebedi hayatýn için aþaðýdaki yazýyý çok çok çok oku ve anla...

Ý'lem Eyyühel-Aziz!

Aklý baþýnda olan insan, ne dünya umûrundan kazandýðýna mesrur ve ne de kaybettiði þeye mahzun olmaz.

Zira dünya durmuyor, gidiyor. Ýnsan da beraber gidiyor. Sen de yolcusun.

Bak, ihtiyarlýk þafaðý, kulaklarýn üstünde tulû' etmiþtir. Baþýnýn yarýsýndan fazlasý beyaz kefene sarýlmýþ. Vücudunda tavattun etmeye niyet eden hastalýklar, ölümün keþif kollarýdýr.

Maahâzâ, ebedî ömrün önündedir. O ömr-ü bâkide göreceðin rahat ve lezzet, ancak bu fâni ömürde sa'y ve çalýþmalarýna baðlýdýr. Senin o ömr-ü bâkiden hiç haberin yok. Ölüm sekeratý uyandýrmadan evvel uyan!
    Risale-i Nur..

Ýhlas finansa para yatýranlarda senin gibi hus gibi 3 puan daha fazla kazanayým diye para yatýranlardýr.

Ýhlasýn neyi var ki pars yatýrayayým

Sarkuysan gibi dünyanýn en iyi otolarýna en iyi bakýr kablolarý yapan günümüzde % 13 olan bakýr oran yarýn % 43 olacak arabalara kablo veren þirket dururken mi buraya geleceðim.

Ýhlâsýn sahipleri kimlerdir dahi bilmiyorsun.
    Onlar....
    Neyse yeter.

Su tabancasýndan korkan çocuk.

Buradan senden özür bekliyorum.

6. cimrilikte sýnýr tanýmayan spek, umarým karþýna birgün çok parasý olan böyle biri ve birileri çýkýp tahtaný kitler

7. Aklý olan, parasý olan bu hissede olmaz. Bunun adý baþka biþi holding olacaktý ama burada söyleyemiyorum.

8. holdingde sýyýrdým ikidir paçayý mercury 59 hisseyi poh pohlayýnca dedim adam tüm mesaisini burada harcýyor hemde kamuda hukukla alakalý bir yerde çalýþan biri olarak bu kendi ifadesiydi ona göre yazdým kendisine de söyledim yazdým forumda bir kamu hukukçusu olarak biraz fazla mesai harcamýyormusunuz bu forumda hadi biz boþ gezenin boþ kalfasýyýz oda buna istinaden birdaha yazmýyacagým dedi emme gel gelelim 2 dakika bile sözünü tutamadý tauhaf geldi bana ... ihlgm fena ihyay da da kýsmen yakalandým ..... tabandan bile almaya elim gitmedi holdingi diger hisselerde maliyet bile düþürmedim okadar ki güven kalmadý size ...
    sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 552/875 ÝlkÝlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •