Sayfa 552/607 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602 ... SonSon
Arama sonucu : 4853 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,345
     Alıntı Originally Posted by Amsterdammer Yazıyı Oku
    İran ve İsrail ateşkes konusunda anlaştı.

Boşluk, gaz, patron malı falan ne varsa alındı.

Önümüzdeki ay faizlerde düşmeye başlayacak.

Umarım buralardan sert yukarı dönüş yaparız.
    12687 lot satan Mustafa Bey ateşkesi nasıl yorumlayacak acaba?Sattım iyi mi ettim yoksa gaplı mı açılış yapacak diye düşünüyor mu ?Sonucta 100 milyon para sermayenin 31 katı
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

30 haziran var ve birde gerçekten enflasyonu düşürme programı lazım.Günaydın.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    12687 lot satan Mustafa Bey ateşkesi nasıl yorumlayacak acaba?Sattım iyi mi ettim yoksa gaplı mı açılış yapacak diye düşünüyor mu ?Sonucta 100 milyon para sermayenin 31 katı
    Faizemi atar yoksa devamıdamı gelir.

Bizim patron lar bir değişik.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Şirkete koyacak değil ya parayı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,397
    El cezire gibi orta doğu yayınlarında İran ın füze saldırılarının devam ettiği haberi var an itibarı ile 5 kişi de ölmüş. Ayrıca Patron bu fiyatlardan mal satmıyor bence. Yade sağ cepten verir sol cebe koyuyordur. Faizler ABD ve Türkiye de düşecek deniyor bu da palavra. Enflasyonun altında bir faiz oranı ile Enflasyon ile mücadele edilmez algı yönetilir. Verilerin bile doğru olmadığı yerde ölçüm yaptığını ve bu ölçülen veriler ile enflasyonun ve faizin düştüğünü söylemek hayaldir. Moderm iktisattan çıkalı çok uzun zaman oldu . Geçen gün İzmir hal fiyatlarını paylaşmıştım ben enflasyonun düştüğünü filan görmüyorum. Yaz Aylarında meyve sebze fiyatları düşer idi oysa ben ciddi artışlar görüyorum kış fena sert geçecek . İran yağdırıyor Israil liler sabah 05.30 dan beri sığınaktalar benim İran ın barış yapacağına inancım da yok. Gariptir ki kimse Gazze den bahsetmiyor hafızalardan silindi gibi algı budur işte. ABD borsaları uçuyor sanırım ABD doları memleketine sahibine geri dönüyor.
    Saygılar,

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,345
    Çok bonkör 4.159 pound egeteche aktarılmış geri kalan ne olacak acaba?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Şirketin %60’tan fazla değer kaybettiği, yatırımcının panik olduğu bir ortamda, patron ne sebeple olursa olsun yatırımcısını bilgilendirmeden hisse satıyorsa — bu ya kötü iletişim, ya kötü niyet, ya da ikisinin birleşimidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Amsterdammer Yazıyı Oku
    Şirketin %60’tan fazla değer kaybettiği, yatırımcının panik olduğu bir ortamda, patron ne sebeple olursa olsun yatırımcısını bilgilendirmeden hisse satıyorsa — bu ya kötü iletişim, ya kötü niyet, ya da ikisinin birleşimidir.
    Bu düpedüz ahlaksızlıktır, daha önce defalarca ispatladı bunu, şimdide katıksız ahlaksızım diye basbas bağırıyor. YTD

Sayfa 552/607 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •