Evet
Ölenler Madenciler Soma dahil
Otel de yananlar
almanya dan Memleket hasretine gel komple öl aile olarak gelmeselerdi ne olurdu?
Geçim,aldatma,yalanlarla,trafikte tartışma ,kurşunlama mafyatik,siyasi cinayet Sinan ;muhsin Yazıcı artı Eskişehirde katledilen Ali İhsan Korkmaz lar vb.
Yahu arama kurtarma da zehirlenen 12 Asker artısı Susuzluktan artının artısı Uçak kazası ölen Askerler
Deprem ve yangınlar Artı seller say say bitmez.Rusya da İnsan kıymeti yok demiştim zamanında Burası daha beter oldu.
Yas buradakilere yok rabialara var.krala da var.
Hastanede öldürülen bebekler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
orası çok karışık. dikkat edin hemen kapatılıveriyor. oysa oradan muhtemelen vietnam savaşından daha bol senaryo çıkabillir...
not sadece öldürmek değil muhtemelen ölümlerinden elde edilmiş bir şeyler var mı diye düşünmek gerek... bir hemşirenin bir ifadesi vardı kanımı dondurmuştu...
Filistinde ölen masum insanlar en doğru ve gerçek örnektir
Masalla ülkeler ayakta durmuyor insanlar yaşamıyor
Hala Mehdiyi bekleyin
Nede olsa Google bilemez ne olduğunu ancak ülkenin içine ıçanlar bilir
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
o filistinliler Tayyip bizi kurtarsın diyorlardı ( bir avuç settlementçiyi tükürükle boğmanız lazım demişti birileri onlara). biraz önce yazdım cuk oturdu hemen sınıflandırdın bravo...ülkenin içine sıçanlar ya senin gibilerse... o kadar sıçıldığı halde klavye dışında bir cacıkları yoksa ne olacak... biz eskiden salon sosyalistleri, lümpenler falan derdik bazı tiplere. şimdiki tweter lümpenliği ne şekildedi,r bilmem...
var git yoluna senin gibilere laf atmadım atmam da...
A.... S... Suudisi 1 trilyon dolarlık anlaşma yapıyor paraya bak
Bistteki bütün hisseleri satın alır
Buradaki çok bilmişler de hala arapları savunuyor
Ulan Arap bile anlamış ne bok olduğunu
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri