Sayfa 554/964 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Satış 15 milyon değil, 15 milyar usd olsa bile bakiye yani enjekte edilebilecek taze kaynak sadece 1 m usd. Yani haberi nasıl verirlerse versinler, borsa açısından haber değeri sadece 1 m usdlik. Yani yeni bir gelişme değil, bilinmeyen bir haber değil, daha önce değişik zamanlarda üzerine açıklama yapılan bir bildirimin son halkası olmuş. Asıl beklediğimiz haberler bunlar değil anlamında söylüyorum. Yani bu haberi görüp pazartesi niye yükseliş olmadı diye şaşıran olmasın diye belirtmek istedim. Bu hisse fiyatına etki yapabilecek bir haber değil.
    Hiç bir şey anlamadım. Bildiğim kadarıyla gerizekalıda değilim Allaha şükür. Neden beğenmediniz bu haberi

2.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    1prometheus ben ne yazdigimin farkındayım spekulasyon nedir ve emareleri nedir mevzuatı aç oku dicem ama bilirim okumazsın.
    Kavramları ve kavramlar arası nüansları yeterince bilirim.. Ama yinede okumaya öğrenmeye davetin için teşekkürler

Neyse, büyük resim analiz ve yorumların faydalı olabillr. Gerçi burda çok kişi senin gözünü üstünde gezdirdiğim o büyük resimi mercekle mikroskopla defalarca incelemiştir sanırım. Ve onun içindir ki uzun zamandır ısrarla bütün dönme dolaplara aldırmadan “yemezler bu çirkef ve kirli numaralarınızı” diyerek pozisyonlarını korudular. Ama yinede resimde yatırımcıların gözlerinden kaçmış ama senin keskin şahin gözlerine takılan bir şeyler varsa forum katkıda bulunmalısın elbette..

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Ama 58 milyona satilan bir arsa ancak bu kadar ruhsuz KAP haberi yapilir...

Sanki sadece 1 milyon dolarmis gibi izlenim verilebilir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanırım satılan bu arsadaki şirketin hissedarlık oranı gözünden kaçmış. Ciddi miktar biir satış değil...

Önemli olan diğer çok daha değerli varlıkların nakite dönüştürülmesi. Şirkette bu potansiyel var. Ama sanırım zt de bir süre ss taktikleriine öncelik verecek

4. Hocam satis yapan her iki sirkette kervanin baglilari...

Yani toplamda bu arsa satisiyla kasaya 15 milyon dolar girdi (14 milyon dolari onceden girmisti)

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Bugünkü kap haberinin ilki Kasım 2016
    Şirketin kasasına girecek olan tutar 15 milyon dolar

Şimdi anladınız mı niye kervanzede olduğunuzu
    Kap haberini bile okuyup anlayamıyor bazı arkadaşlar

bir de diyorlar ki bizim göremediğimiz resmi sen nasıl görüyorsun anlat ne gördüğünü...

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam satis yapan her iki sirkette kervanin baglilari...

Yani toplamda bu arsa satisiyla kasaya 15 milyon dolar girdi (14 milyon dolari onceden girmisti)

Blanço ya yansıdı mı bu yoksa sayılgan holding e mi aktarıldı. 6 aylık ve 9 aylık blanço niye kötü geldi

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    http://finans.gazetevatan.com/kap-ha...-genel/973087/

Bu da sirketin sermaye erimesinin %50 nin altina dusecegini belirten KAP aciklamasi

Onun icin bu bilancoda kar ve zarardan cok denetci ve yapilirsa degerlemelere odaklanacagiz

Sayin sdksmr bu kap haberinde sirket cevap vermis...

Tabi guvenilir mi degil???

Biz en son haberi subatta acikladik deyip 3 ayliga birakir mi birakabilir???

2 hafta sonra belli olur

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Hocam lara nın değerlemesi mecburi zaten. İcra meselesinden dolayı.
    Ben şahsen sırf buradan 200 milyon tl artı bekliyorum.
    Yanlış anlaşılmasın değeri 200 milyon değil. Eskisinin üstüne 200 milyon.

Sayfa 554/964 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •