Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

*tcmb finansal istikrar raporu: Finansal istikrar raporu’nun son sayısından bu yana, küresel büyümeye dair beklentiler aşağı yönlü güncellenmiş ve risk unsurları belirginleşmiştir

*tcmb finansal istikrar raporu: Yurt içinde enflasyon oranındaki düşüş ve enflasyon beklentilerindeki iyileşme ön plana çıkmış döviz kuru oynaklıkları azalırken, faiz oranları belirgin olarak gerilemiştir

*tcmb finansal istikrar raporu: Yüksek frekanslı güncel verilere göre, eylül ayında başlayan kredi büyümesindeki canlanma banka grupları ve kredi türleri bazında genele yayılarak sürmektedir

*tcmb finansal istikrar raporu: Kredi koşullarındaki iyileşmenin iç talebe yansımalarının 2019 yılı dördüncü çeyreğinden itibaren güçlenmesi beklenmektedir

*tcmb finansal istikrar raporu: Eylül 2019’dan itibaren özel bankalar da kredi piyasasında rekabetçi davranmaya ve kredi stokunu artırmaya başlamıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Siyanürün halka satışı yasaklandı..
    https://veryansintv.com/siyanurun-ha...si-yasaklandi/

Halkı ne krize girmediğimize inandırabildik ne de krizden çıktığımıza inandırabildik,
    satışı yasaklamak zorunda kaldık..

merhaba arkadaşlar..

güzel bir gün diliyorum
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TBB: JCR Avrasya Derecelendirme Şirketi A.Ş. (JCR-ER)’nin yüzde 85,05 hissesinin Türk bankaları ile finansal sektörde faaliyet gösteren bazı kuruluş ve kuruluş birlikleri tarafından satın alınmasına yönelik pay devir ve hissedarlar sözleşmesi imzalandı.

TBB: Uluslararası niteliğe, bilinirliğe ve tecrübeye sahip JCR ile yapılan bu stratejik ortaklık, ulusal derecelendirme şirketinin faaliyetlerinin kısa sürede uygulamaya geçmesi ve uluslararası piyasalarda tanınırlığı için avantaj sağlayacak.
    İnandırıcılığını kaybeder.

Ha TÜİK ha bu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    https://veryansintv.com/siyanurun-ha...si-yasaklandi/

Halkı ne krize girmediğimize inandırabildik ne de krizden çıktığımıza inandırabildik,
    satışı yasaklamak zorunda kaldık..
    YASAKLANDI...

böylece tüm sorunlar çözülmüş oldu...siyanürle değil başka yöntemler bulun dendi
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

T.sak gibi oluncaya kadar ayranı çekiyorlar, ondan sonra TV'ye çıkıyorlar, ayranmetreye üfletmeden bunları ekrana çıkartmamak lâzım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

T.sak gibi oluncaya kadar ayranı çekiyorlar, ondan sonra TV'ye çıkıyorlar, ayranmetreye üfletmeden bunları ekrana çıkartmamak lâzım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Londra Köprüsünde gerçekleşen saldırıda 5 kişi bıçaklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •