Sayfa 554/787 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 6289 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    163 ten döndü döndü dönmezse 155 oradan dönmezse 127 yooo hala dönmezse 80 den kesin döner. Ama tavuk döner değil. Şimdi elimdeki 1 adet aselsanı vereyim de gör.
    Geçen sindoma abiye dedim 173 altı sıkıntılı, biz teknik ne derse onu uygularız MKELES abi senin 1 lotun peşine düşmüş herif
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bakalım benim çocukluğumda izlediğim 7 numara dizisini hatırlayan izleyen olmuş mu bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bakalım benim çocukluğumda izlediğim 7 numara dizisini hatırlayan izleyen olmuş mu bakalım.
    Trt'de oynayan dizi.
    Glmk bilanço ayağına iyi verdiler.

4. Emlak ne yapacan Alperin tarlayı takkayı sattırıp avukatlık sektörüne girmeyi. O iş için önce akp ye girmen gerekir. Akp ye girmeden girerseniz mapusa girerseniz. Alper öyle bir şey olsa boşanma davalarına bakar. Sen o işi boş ver. Sen en çok film izliyon. Bozkurt reisim hünkârım da acayip yetenek var. 7 numara karakterini Bremen mızıkacıları filmindeki ana karakteri gözü kapalı oynar. Emmanuelle bölümlerini rahatlıkla çekersin onunla. 8-9 filmi de çeker bu.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Trt'de oynayan dizi.
    Glmk bilanço ayağına iyi verdiler.
    Yabancı dizi bu. Senin yaş güççük o zaman ya da sizin evde o zaman TV yoktu. Biz Heidiyi komşuda izlerdik. Bizde TV yoktu. Her gün her gün komşuya gidince babam TV almıştı.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yabancı dizi bu. Senin yaş güççük o zaman ya da sizin evde o zaman TV yoktu. Biz Heidiyi komşuda izlerdik. Bizde TV yoktu. Her gün her gün komşuya gidince babam TV almıştı.
    Sn Ayasofya sizin söz ettiğiniz yabancı dizi.Karıştırmışım.
    Keşke yaşım güccük olsa.

pekko çaktırmadan gidiyor

Mert abi nerede bana safranlı basmati tarifi veriyordu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 554/787 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •