Sayfa 555/1081 İlkİlk ... 554555055455535545555565575656056551055 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Evren çevir yanmasın
    Dün gece kız çocukları gibi agliyiordun
    Mahremden görüşürüz diye
    Şimdi Zafer çığlıkları
    Hastasısınız siz
    Sen ciz ciz bakayim bi de yukardan hedef ciz😂😂 olmadi arka sayfaya asagidan bi sayi yaz asagi giderse de yukari giderse de ustad😂 ya ne cizersen ciz de bole komik grafik calismalari oldumu dayanamiyorum. Ama unutma bak birileri ciddi zarar edebilir oyle grafiklerinden. Emin degilsen cizip hedef verme

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EVRENNN007 Yazıyı Oku
    Sen ciz ciz bakayim bi de yukardan hedef ciz[emoji23][emoji23] olmadi arka sayfaya asagidan bi sayi yaz asagi giderse de yukari giderse de ustad[emoji23] ya ne cizersen ciz de bole komik grafik calismalari oldumu dayanamiyorum. Ama unutma bak birileri ciddi zarar edebilir oyle grafiklerinden. Emin degilsen cizip hedef verme

Ya arkadaşlar lütfen yapmayalım böyle

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Grafiklerde açıklama var
    Ytd değildir diye
    Eğitim çalışmasıdır diye
    Kaale almayın zarar edersiniz diye

Birtane grafiğiniz Yok esir aldınız topigi
    Varsa yoksa hakaret
    CiZgiler ciZiyor yazıyoruz bu böyle bu böyle diye
    Cahil adam okumadan fikir alırsa zarar eder
    Sonra gider mahkemede arar hakkını

4.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    1 ben it degilim baskasinin lafiyla buraya gelecek. Ikincisi bu yaptigin iftira mahkemei kubrada bunu da sunarim onune. Yanlis olan adami mi elestirmek gunah birine iftira atmak mi. Anladigin dilden. Eger adamsan dedigini ispatlarsin.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya bosver kardesim bunun 1 lira demesiyle hisse 1 lira olmadigi gibi bisey demesiyle de insana bisey olmaz😂😂😂

5.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Bu Yünsa
    Al sat yapılan hani sürekli
    Kafese giren terler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    fight clupun anlamını bilmiyorum...galiba turkıyeye yerleşmiş bir levanten olmalısınız...bu türkler böyle gücenme çizmeye devam et...yalnız inanın cok mutlu oldum..dindar birisiniz galiba..müslüman olmuş yabancılarla gurur duyuyorum..grafıklerinizde ve cümlelerinizde bir aristokrat havası veya emmanuel kant tarzı bir yaklaşım var..halk sizi anlayamıyor mösyö fight clup..tartıştığınız arkadaşlara bir öğle yemeği ısmarlayın bu iş çözülsün..bir levantene yapılan bu gibi küçük eleştirileri inşaALLAH BÜYÜTÜP ülkenizde Türklerin barbarlığı olarak anlatmazsınız...bugun 14.35 de topkapı merkezefendi kıraathanesinde konuyu masaya yatıralım )

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Grafiklerde açıklama var
    Ytd değildir diye
    Eğitim çalışmasıdır diye
    Kaale almayın zarar edersiniz diye

Birtane grafiğiniz Yok esir aldınız topigi
    Varsa yoksa hakaret
    CiZgiler ciZiyor yazıyoruz bu böyle bu böyle diye
    Cahil adam okumadan fikir alırsa zarar eder
    Sonra gider mahkemede arar hakkını
    Tamam sen yanlis grafik at bidaha ben duzeltip aticam o zaman benim dedigim yere gelince gorusuruz😂😂

7. Güaydın,
    Herkes kendi kararını kendisi versin ama ASUZU'yu bi inceleyin derim. Zamanı geldi gibi.

8. Sayın Fight Club;

Bence burda gördüğünüz, görüpte söyleyemediğiniz, eleştirdiğiniz konulaırn yüzde 95 inde haklısınız ve bence kesinlikle iyi niyetli ne olup bittiğini gören ve insanları bu yönde uyarmak isteyen birisiniz.

Lakin aziz dostum gel görki bence öyle ekmek çıkarılacak bir teknik analiziniz söz konusu değil yahut buraya attığınız grafikler o tür grafiklerden değil. Çünkü çizimlerinizi epeydir incelerim açıkcası pekte bir teknik pırıltı yok bence.

Ancak tekrar ediyorum gördüğünüz farkettiğiniz ve farkettirmek istediğiniz , söyleyemediklerinizde dahil bence tamamına yakınında haklısınız.

Sacro eskiden çok güzel futurist projeksiyon grafikleri atardı ve çok farklı bir teknik bakışla benzerlik ve oluşumlar üzerine gayet başarılı yorumları olurdu. Ama görünen o ki o artık borsada kazanmanın sırrını çözmüş hakiki borsacı olmuş

Sayfa 555/1081 İlkİlk ... 554555055455535545555565575656056551055 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •