Sayfa 555/796 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hala neyi bekliyorsunuz bu haysiyetsiz onursuz firmanin yoneticilerine patronlarina gerekenleri yazin !! Sosyal medyada rezil edin . Bunlarin en onem verdikleri sey itibar !! Itibarlarini bes paralik edin . Fiyat odakli olursaniz hangi fiyattan girerseniz girin bu gidisatinda sirketin zarar edersiniz. Kar ettim zannedersinzi bir bakmissiniz emsal sirketler 5 e katlamis . Burada gelip hayal satan sirketi ovenler sizlerin dediklerini 2.5 sene once ben de diyorduM , 2.5 sene sonra siz de baskalarina demeyin

Mahsus yapmiyorlar cunku halka acik olmak onlar icin ortaklari kaziklamak demek , ust duzey yoneticilerin Tek amaci patronlara hos gozukup iktidarlarini Sirket icinde surdurmek. Basta denetim yok patronlarin isle alakasi yok hesap soran yok . Patron gibi karar alip menfaat sagliyorlar muhtemelen . Su ortamda ver yan isleri alt firmalarina gizli ortak seklinde el altindan gotur milyon dolarlari, kimsenin ruhu duymaz . O santiyelerde o zararlar Gercekten edildiyse bu sebeple edilmistir zaten .

Aciga satiscilari dokme hareketidir bu gunki. Ben oyle okuyabildim.Beceriksiz patronlar konusu ayri durum. Sanki borsa kepceyle para dagitiyorda, millet kredili islem yapiyor. Eee perenin degeri caput olmus, krediyi cektikce cek babam. Nasilsa eriyor
    2023 sonu Bist 8000?

Bugun yine masallahimiz var

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bugun yine masallahimiz var
    Hemde ne maşallah.. piyasa artı iken böyleyiz.. bide eksi olsa....

Bilanco oven arkadaslar vardi burada . Alin size bilanco, piyasada bilancosu guven veren , yatirimcisini uzmemis sirketler nasil gidiyor bir bakin . Bir de bu onursuz kopeklerin sirkerine bakin . Bu 3 aile hirsizdir , altindaki yoneticiler sirketi bu boslukta ic eden asalak surusudur. Itibarlarini bes paralik etmezseniz bu sekilde olmaya devam edecektir

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bilanco oven arkadaslar vardi burada . Alin size bilanco, piyasada bilancosu guven veren , yatirimcisini uzmemis sirketler nasil gidiyor bir bakin . Bir de bu onursuz kopeklerin sirkerine bakin . Bu 3 aile hirsizdir , altindaki yoneticiler sirketi bu boslukta ic eden asalak surusudur. Itibarlarini bes paralik etmezseniz bu sekilde olmaya devam edecektir
    Vallahi kimse kusura bakmasın ama Sn Maximetu ya katılmamak elde değil, şirkette IR den CEO' ya CFO' ya , YKB den YK üyelerine, ana hissedarlara bu gidişattan sorumlu olmayan yok,

Sanırım el elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış konuya tamamen uyuyor. Bunların hiç birinde ne aç kalırım korkusu var ne de şirketle beraber bir yere varalım derdi var, ana hissedarlarda mirasyedi olduklarından şirketi babalarından kocalarından kalan bir daire yada köyde bir arsa gibi görüyorlar, temettü geldiği sürece de olanlar umurlarında değil. Doğrusu ben başlangıçta Murat'a güveniyordum ama oda meğer arka taraf da sürü sepet iş çeviriyormuş geç fark ettik maalesef.

https://youtu.be/zhOyDTnvGlI

Beni bu video ile kandirdi oc , bu videoyu izledigim gune lanet olsun . Alark ile bunun arasinda kalmistim 6 tl ydi Alark bu 19 civariydi . Hatamin bedeli en az 10 milyon tl bu oc sirketin bana firsat maliyeti

Sayfa 555/796 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •