Sayfa 556/776 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 6203 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

Bilgilendirme yaparken biraz daha itinalı olmak lazım herhalde.

2. Temmuz 2018 den. Bu yana düşüşünü birkaç günde telafi edebiliyor istenirse ..2.58 o gün gördüğü en yüksek değerdi.kapanisi biraz düşüktü.o tarihten bu yana bugune ilk kez aynı çizgiye denk geldi.bu zaman zarfında ne gördük . temettü ve bedelsiz..bunu kasdettim.art niyet aramamak lazım.ayrica burada 24 aydır yazanlar kimin ne maksatla yazdığını bilir .ekonomist değiliz.siradan k.y lafıyla iş yapanda yoktur.iyi akşamlar dilerim

3.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Temmuz 2018 den. Bu yana düşüşünü birkaç günde telafi edebiliyor istenirse ..2.58 o gün gördüğü en yüksek değerdi.kapanisi biraz düşüktü.o tarihten bu yana bugune ilk kez aynı çizgiye denk geldi.bu zaman zarfında ne gördük . temettü ve bedelsiz..bunu kasdettim.art niyet aramamak lazım.ayrica burada 24 aydır yazanlar kimin ne maksatla yazdığını bilir .ekonomist değiliz.siradan k.y lafıyla iş yapanda yoktur.iyi akşamlar dilerim
    Evet sıradan ve sabır sahibi küçük yatirimcilariz kardeş 2 senedir olumlu yada olumsuz kimseyi yonlendirmedik sıkıldık yorulduk sinirlendik işi bilmedigimizden ne zaman hisseye girilir ne zaman çıkılır bilmedigimizden Sabri öğrendik mesele bundan sonrası sanki büyükler mutabakata varmış gibi Gedik ve meksa yavaş yavas veya hızlı elindeki lotu satıyor son bir ayda baya bosaltmislar ve bunu dusuk hacimle yapıyorlar bundan sonrası nasıl olur bekleyip göreceğiz yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Temmuz 2018 den. Bu yana düşüşünü birkaç günde telafi edebiliyor istenirse ..2.58 o gün gördüğü en yüksek değerdi.kapanisi biraz düşüktü.o tarihten bu yana bugune ilk kez aynı çizgiye denk geldi.bu zaman zarfında ne gördük . temettü ve bedelsiz..bunu kasdettim.art niyet aramamak lazım.ayrica burada 24 aydır yazanlar kimin ne maksatla yazdığını bilir .ekonomist değiliz.siradan k.y lafıyla iş yapanda yoktur.iyi akşamlar dilerim
    Bu ne tahammülsüzlük. Beyefendi size herhangi bir şeyle suçlayan felan yok. Yanlış bilgide hala ısrar ediyorsunuz. Neyse hata bende. çok özür dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by recepkarapinar Yazıyı Oku
    sukur guzel bir gundur 1,96 dan dondu. kapdaki haber nedir yorumlayabilecek var mıdır arkadaslar..
    Kardeş ne düşünüyorsunuz.bu hafta nasıl geçer?

6.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Kardeş ne düşünüyorsunuz.bu hafta nasıl geçer?
    hocam inan net bir bilgim yok. sabırla bekliyoruz ve beklemeye devam edeceğim ben.. insallah iyi olur..

7. kap haberi yatrımcının bir ceza yemiş safkar hissesi bloke olmuş onun haberi

8. Haldun arkadaş grafiki güncellemek mümkünmü rica etsem. Foruma 5 aydır takip ediyorum hisseye kötüleyen olumsuz yorumlardan birde bilgesude 2,15 rakamı verdi. Açıkçası biraz tedirgin oldum. 24 ekimde 1,72 den almıştım safkarı. Teşekkür ederim.

Sayfa 556/776 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •