Sayfa 556/1081 İlkİlk ... 564565065465545555565575585666066561056 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by *aksakal* Yazıyı Oku
    Sayın Fight Club;

Bence burda gördüğünüz, görüpte söyleyemediğiniz, eleştirdiğiniz konulaırn yüzde 95 inde haklısınız ve bence kesinlikle iyi niyetli ne olup bittiğini gören ve insanları bu yönde uyarmak isteyen birisiniz.

Lakin aziz dostum gel görki bence öyle ekmek çıkarılacak bir teknik analiziniz söz konusu değil yahut buraya attığınız grafikler o tür grafiklerden değil. Çünkü çizimlerinizi epeydir incelerim açıkcası pekte bir teknik pırıltı yok bence.

Ancak tekrar ediyorum gördüğünüz farkettiğiniz ve farkettirmek istediğiniz , söyleyemediklerinizde dahil bence tamamına yakınında haklısınız.

Sacro eskiden çok güzel futurist projeksiyon grafikleri atardı ve çok farklı bir teknik bakışla benzerlik ve oluşumlar üzerine gayet başarılı yorumları olurdu. Ama görünen o ki o artık borsada kazanmanın sırrını çözmüş hakiki borsacı olmuş

Ben kendimce acemi çalışmasıdır diye yazıyorum sevgili dostum
    Yıksa kimseye bir ego yada caka satmıyorum
    Bir iddam da yok
    Yanlış anladıysanız özür dilerim sizden ve diğer dostlardan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,086
     Alıntı Originally Posted by *aksakal* Yazıyı Oku
    Sayın Fight Club;

Bence burda gördüğünüz, görüpte söyleyemediğiniz, eleştirdiğiniz konulaırn yüzde 95 inde haklısınız ve bence kesinlikle iyi niyetli ne olup bittiğini gören ve insanları bu yönde uyarmak isteyen birisiniz.

Lakin aziz dostum gel görki bence öyle ekmek çıkarılacak bir teknik analiziniz söz konusu değil yahut buraya attığınız grafikler o tür grafiklerden değil. Çünkü çizimlerinizi epeydir incelerim açıkcası pekte bir teknik pırıltı yok bence.

Ancak tekrar ediyorum gördüğünüz farkettiğiniz ve farkettirmek istediğiniz , söyleyemediklerinizde dahil bence tamamına yakınında haklısınız.

Sacro eskiden çok güzel futurist projeksiyon grafikleri atardı ve çok farklı bir teknik bakışla benzerlik ve oluşumlar üzerine gayet başarılı yorumları olurdu. Ama görünen o ki o artık borsada kazanmanın sırrını çözmüş hakiki borsacı olmuş
    evet mesela enfes bir ALCAR grafiği vardı 15-20 günlük yanılma ile hedef tutmuştu... o dönemde süreyi tutturamadığını söylemiştim...

3. Ek olarak benim Sacro yada bir dediğim yok
    Burası forum ve fikrimi yazıyorum
    İstemeyen engellesin yazılarımı okumasın
    Bukadar kolay

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar.

birinin gururuna dokunacak şeyler söylendiğinde, özellikle de umuma açık söylendiğinde karşı tarafın mecburen cevap vermesi hali doğuyor, tartışma da uzuyor. özelden iletişimin daha sağlıklı olacağını, bir orta yol bulabileceğinizi, anlaşabileceğinizi umuyoruz.

para kazanılır, kaybedilir, insanların kalbi kırılmasın bu daha önemli.

bu arada gerel dün tweet'de paylaşılan haberi bugün kap'a gönderebilir.

5. Geçen gün arena 60 likta macd kesiyor dedik dikkate alan olmadi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gerel kırdı maşallah kar satışları normal.

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 5.83ten yüklü gerel alındı. Yolu uzun. Bugün tavan yapabilir

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dohol'ün bu kadar göçmesi olası bir bist çöküşünün habercisi veya öncüsü olabilir mi acaba?.
    y.t.d.

Sayfa 556/1081 İlkİlk ... 564565065465545555565575585666066561056 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •