Sayfa 556/803 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Eski zirvesine geldi daha ne yapsın arkadaşlar buda ne yapsa size yaranamiyor[emoji122]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    He online im. Ben sirket bunu haketmiyor demedim. Faydasiz dedim. Yanlış hissede yanlış zamanda bulunmuşsunuz.
    Sevgiler o zaman 👋👋👋👋yanlis zaman degildi sirket 400 milyon dolari buhar etti . Size zahmet olacak bi tavsiyede bulunayim. Bilancolarda Socar polymer in 2021 ilk 3 ceyrek degerlemesine bakin , bir de zahmet olmazsa 2021/12 ye bakin . Yatirimcilari nasil kaziklanmis .Biz de insaatciyiz 12 senem yurtdisi taahhut islerinde uluslararasi projelerde gecti , Tabi ki zarar edilebilir islerden ancak tekfenin yaptigi acik acik para aktarma doviz kacirma . Socar polymer gibi satin almalarla yatirimcisini kaziklama. Yanlis zaman diye bir sey yok , hirsiz patronlar ne zaman isterse o zaman artan bir sirket var . Altta biri zirve vs yazmis , kardesim bu sirket 2 milyar Dolar etmeli daha 600 ediyor sen ne diosun

3. Odas ayen aydem... bu 3unde gecen sene cok yanlis isler oldu. Sert dususler yaşandı. Ama bugun neredeler... sektor iyileşince sirket karlari artinca piyasa patron cart cut bakmiyor. Tekfenin zararlarini maliyet artışı diye biliyorum. Dozlesmeler cok onceden yapılmış. Ancak pandemiyle maliyetler cok artti eregl malum... he beceriksizlikler de var akillari olsa torosu zamaninda halka arz ederlerdi.

4. Ortak sabahtan aksama kadar otursa pandemide calisanlar Katar stadinda 170 milyonluk iste 110 milyon dolar zarar olmaz . 16 milyar rublelik boru hattinda 7.6 milyar ruble zarar yazdilar . Boru hatti isi ki tekfenin uzmanligi maliyet artisi varsa sozlesmede fiyat artislarina yonelik tazmin maddeleri var . Hala kabullenmek istemiosun ama calindi !!! Bir is zarar ediyorsa o projeyi durdurursun, isverenle muzakere edersin sonra baslarsin . Arabistanda 100 milyon dolar zarar edildi , nerede tazminler . Bak alinir o tazminler de ama havuc verilir sizin gibi sirketi bilmeyenlerin gozunu boyamak icin . 30-40 milyon dolar alacak gelir , tazmin ettik denir . 400 milyon dolar buhar 30-40 ile anca cocuk kandirirlar.

Tekrar ediyorum , tekfenin zarari ticari zarar degil , yoksa o girilen her iste olur kabuldur . T bultende Kharampur santiyesine methiyeler dizildikten sonra butun analistler 2 milyar a yakin kar beklerken 800 Milyon Tl kar geldi sene sonunda .

alin simdi yazdim yatirimci iliskilerine ihale.com da cikan libya haberini sordum , bilmiyorum oyle bir sey dedi . Birileri manipulasyon yapiyor olabilir ben uyarimi yapayim da fazla gaza gelmeyin bu sirketle ilgili . Bu sirkette toparlama gormek istiyorsaniz yonetimi seffaf oldugunda yatirimcisindan ozur diledigini gorun ondan sonra emin olun

5.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Eski zirvesine geldi daha ne yapsın arkadaşlar buda ne yapsa size yaranamiyor[emoji122]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İstikrarlı hisse teko vesselam..diğerleri tekoyu bağlamıyo kafasına göre ne zaman isterse o zaman gidiyo..endeksin eski hesaba göre 300 bin olmasını bekliyormuş demek ki..

6. Sektor iyilesince demissin , Petrol 20 dolara dusunce dusuk diye is alamiyoruz diyen cahit Oklap Petrol 120 dolara cikti kac is almis bakin. Tamam pandemi bir insaat sirketinin basina gelebilecej en kotu olaydi ama force major diye bir sey var butun zararlari tazmin edersin eger seffafsan . Keyfinden gidip oralarda proje yapmiyorsun

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/ihale/status/156...0DU5krE7wN_3XA

Yatirimci dostu bir sirket olsa bu haberi paylasirdi. Toksik diyen arkadas online mi ?? Biz dedektif gibi orayi burayi takip etmek mi zorundayiz. Elin oglu cikar KAP atar . Yeniler bilmez , 100 milyon dolar alacagimiz olan 2011 de durmus proje bu !!
    bu ihale ile ilgili olarak herhangi bir kap paylaşımı yapılmadığından twitter yerine yatırımcı ilişkilerinden bilgi almanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Yabancı yatırımcı bir fondur ve bu fon çeşitli analizlerle hisse senetlerine giriş yapıyor. Bugünkü fiyatlara bakmazlar onlar gelecekteki fiyatlara bakarak pozisyon alırlar. Baktıkları bazı kriterler var temettüye bakarlar sektöre bakarlar ve fiyat bugün ucuzsa hisse senedinde kademeli pozisyon alırlar. Kademeli alımlar yaparlar.

( Tkfen e yabanci girisi orani cok cok dusuk.Hafif artis var dipten ama bu hisseyi kisa surede costuracak oran degil )
    2023 sonu Bist 8000?

Sayfa 556/803 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •